MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.151,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Patriot 480 GB Burst PBU480GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
6350 TL
Ekran kartı stoklarda yok. Yakın zamanda gelecektir diye umuyorum.
Ciddi misin gerçekten? Sakın bakma bu öneriye konu sahibi. i3 koyup RTX koymak yeni bir çağ herhalde. Tamam güçlü işlemci de bu kadar da ekran kartına abanmayın be kardeşim.
Ciddi misin gerçekten? Sakın bakma bu öneriye konu sahibi. i3 koyup RTX koymak yeni bir çağ herhalde. Tamam güçlü işlemci de bu kadar da ekran kartına abanmayın be kardeşim.
Hocam haklısınız 2K'da vesaire yapmaz darboğazı. Ama 1080p'de yaşar biraz bile olsa. Sırf oyun için öneriyorsanız eğer tamam da azıcık daha işlemciye önem verirdim.
Hocam haklısınız 2K'da vesaire yapmaz darboğazı. Ama 1080p'de yaşar biraz bile olsa. Sırf oyun için öneriyorsanız eğer tamam da azıcık daha işlemciye önem verirdim.