6100 TL sistem toplama

Bütçe
6100TL
@tyrosee
Darboğaz olacaktır fakat RT ve DLSS teknolojisinden vazgeçip de 1660S koymak doğru olmaz. Göz ardı edilebilir o darboğaz.

Hocam bu dediğiniz darboğaz %20 seviyesine kadar ulaşır mı? Hatırlıyorsanız ben de dün konu açıp sizden tavsiye istemiştim. Çünkü alacağım sistemin beni aşağı yukarı 5 yıl civarı idare etsin istiyordum.

OC yapılmıyor bu işlemcilere. Hem AMD otomatikmen OC yapılmış bir biçimde gelmiyor. Biraz araştırın.

Turbo Boost demek istedim. Ayrıca adamlar manuel bir şekilde yapıyor zaten. Test ekranında yazan işlemci frekansı 4000MHz i5 10400F'de mesela. Onu anlatmak istedim.

Hayır, en fazla 10FPS kaybedersiniz ve DLSS ile 30 FPS kazandığınızı düşünürsek bu hiçbir şey.

Peki, 1660 Ti ve i5 10400F mi 2060 ve i3 10100F mi? Fiyatları aynı.

2060+10100F.

Bir dakika, siz yayın işleriyle mi uğraşacaksınız? O halde AMD seçeceğiz.

@tyrosee etiket gelmemiş bana, bakıyorum hemen. %20'ler görmez, en fazla %15. O da işlemci bazlı oyunlarda.
N-ne?
Geri çekiliyoruz o halde.
Attığım sistemdeki işlemciyi R3 3100 yapın ve anakartı Gigabyte B450M S2H yapıjn.

Yayında yapacağım ama oyun ağırlıklı olacak genelde oyun oynayacağım.

N-ne?
Geri çekiliyoruz o halde.
Attığım sistemdeki işlemciyi R3 3100 yapın ve anakartı Gigabyte B450M S2H yapın.
B450M S2H dursun, 2600X yapacağız işlemciyi. İşte bu yüzden sistem toplamadan hep "sadece oyun için mi?" diye soruyorum.

@2727 yayınlarda zorlanmamak adına 2600X seçelim. FPS farkına değecektir en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…