610M 2GB Aşırı Isınıyor

MaGnUAmMo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Sistemim:

4 GB RAM
i5-2450M
GEFORCE 610M 2GB

Laptop kullanıyorum (ASUS MODEL K53S) bilgisayarı açıyorum ve 20 dk bekliyorum. 90 dereceye çıkıyor oyunlara girdiğimde aşırı FPS düşüyor.

610M'nin kötü bir ekran kartı olduğunun farkındayım ama cs:go ayarların hepsi en düşükteyken 20 ila 40 FPS almam mantıklı değil internette aynı sisteme sahip insanların 100 FPS alabilidiğini duydum. Ayrıca MSİ AFTERBURNER programında ve SPEEDFAN uygulamalarında ekran kartı fanı gözükmüyor dahi.

Bilgisayarı açmayı denedim ama pek bilgim olmadığı için 10 tane vida söktükten sonra geri taktım.
İnternette bu ekran kartıyla aynı sorunu yaşayan bir sürü insan gördüm çözülürse onlara da yardımcı olmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarla ilgili bilginiz yoksa laptopu sökmeye çalışmayın. Büyük ihtimalle fan pislik dolmuştur. Genel temizliğinin ve bakımının yapılması gerekiyor. Güvendiğiniz bir bilgisayarcıya bunu yaptırabilirsiniz. Youtube de bilgisayarınızın nasıl söküleceğine dair videolar mevcuttur. İsterseniz kendiniz yapın fakat en doğru karar bilen birine yaptırmanızdır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı