Olmamış o sistem. ZOTAC önerenerek baştan hata yapmışsın. Sisteme bak, kasaya bak bir de SSD'ye.
6200 TL'ye de daha iyi bir sistem toplanabilir bence hazır almaktansa.
Olmamış o sistem. ZOTAC önerenerek baştan hata yapmışsın. Sisteme bak, kasaya bak bir de SSD'ye.
6200 TL'ye de daha iyi bir sistem toplanabilir bence hazır almaktansa
Dostum şu an stokta ekran kartı yok, varsa uygun fiyata bildiğin önerebilirsin, ayrıca Zotac gayet kendini kanıtlamış bi' marka. Kasayı da isterse değişebilir dünyanın sonu değil. Sistemde ne sorun var söyle bilelim, Ryzen 5 1600 ve 2400MHz vardı ben de çok daha iyi olan i5-8600K'yi ve 3000MHZ RAM'i koydum. Parçaları tek tek farklı sitelerden alsa daha ucuza geleceğine eminim.
"Parçaları tek tek farklı sitelerden alsa daha ucuza geleceğine eminim." yazıyor ama okuma yazman olduğunu sanmıyorum, Zotac'ı beğenmeyip Toshiba HDD koymak ayrı kafa zaten.
"Parçaları tek tek farklı sitelerden alsa daha ucuza geleceğine eminim." yazıyor ama okuma yazman olduğunu sanmıyorum, Zotac'ı beğenmeyip Toshiba HDD koymak ayrı kafa zaten.
P300 en F/P HDD'dir. Ve en kaliteliler arasındadır. Yazdığım sisteme bahane bula bula HDD'ye mi buldun ? Gülesim yoktu ya... Çok istersen 3 TL'ye seninkinin aynısını koyabilirim. Ancak P300 gayet yeterli. @Toprak Aga Her şey FPS değil, ekran kartı değil anlasanız bi... 1080 takmak için kim bilir neyden kısacaksınız?