6150 TL'ye Ryzen 5 1600 ve GTX 1070 hazır sistem alınır mı?

Arkadaşlar burası idrar yarışı için açık alan değil. Lütfen kendi aranızda farklı şekilde sorununuzu çözün. @Toprak Aga evet sistemin iyi olmuş gerçekten ama karşındaki insana fazla yüklenme istersen. @xmpl , dostum sen de her şeyden bir kusur çıkarıp karşındaki insanı yargılamaya çalışma. Başkalarında kusur arayacağına ilk önce aynanın karşısına geç bakalım. Mesela en basitinden senin vücudunda hiç kusur yok mu? @Toprak Aga aynıları senin içinde geçerli. İdrar yarışı yaparak forumu kirletip üstüne üstlük konuyu hortlatmayın lütfen.

Zotac neden bir anda kötü oldu?
Kötü demedim. Ama Asus, MSI, Gigabyte, Evga gibi markalar dururken ilk veya ikinci tercihim olabilicek kadar kaliteli değil. Zotac eskiden en çok şikayet edilen markalardandi ve hala bence çok kaliteli de değil. Ama eskisi gibi kötü de degil.
Bu benim görüşüm size göre degisebilir. Ancak gene de eskiden en çok şikayet edilen markalardan olduğu gerçeğini değiştirmez.

Zotac Gtx 770 Amp ile 4 senedir iyi anlaşıyoruz. Açıkçası Gtx 1070-1080 taraflarında ben de farklı markalara yönelirdim. Daha aşağısı için alırdım.

Günümüzde Zotac, AMP! Extreme Edition ile bu kötü anlayışı kırmış durumda. Hatta GTX 1080 kategorisinde 11Gbps modeller hariç ROG Strix modeliyle performans konusunda başı çekiyorlar. 10.8GHz bellek ve 1911MHz çekirdek hızına sahip. Gerisini düşünün.

Ya şu marka farkını bi kenara bırakalım her şeyi unutun bi, sadece markasız şunu düşün. Her şey performans mı? Neden anlamak istemiyorsunuz ki? Her şey şu FPS değil. Bunun PCB ve kullanılan malzemelerin kalitesi var, soğutması var, ömürü var, garantisi var ve daha tonlarca şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…