62.000 TL sistem toplama önerisi

Bütçe
62.000

Lugness

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 62.000 TL bütçem var ve sistem toplamak istiyorum hazır sistem veya toplama konusunda ne önerirsiniz? Yardımcı olabilir misiniz? Sadece kasa alacağım monitör falan dahil değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 62.000 TL bütçem var ve sistem toplamak istiyorum hazır sistem veya toplama konusunda ne önerirsiniz? Yardımcı olabilir misiniz? Sadece kasa alacağım monitör falan dahil değil.

İşlemci yükseltilip alınabilir diye düşünüyorum. Bir de PSU'dan emin olamadım ama 12K ya rahatça halledersiniz onları.

Galax marka ekran kartından emin olamadım bu işlerden çok detaylı anlayan birisi değilim iyi midir ASUS MSI gibi kartlardan farkı nedir?

Galax marka ekran kartından emin olamadım bu işlerden çok detaylı anlayan birisi değilim iyi midir ASUS MSI gibi kartlardan farkı nedir?

Bu markaların farkı ekran kartının mimarisidir. Her marka kendi mimarisine göre kartlar üretir. Galax çok ünlü ve yıllardır kart üreten bir firma. Soğutma olarak en az ASUS kadar başarılı. Galax firması kesinlikle üzmez araştırabilirsiniz. Ünlü ve çok tercih edilen fiyat performans bir markadır. Fanboy değilim yanlış anlamayın ASUS ve MSI kartların bir bilinmişliği var ama hepsi özünde 4060 fark varsa çok küçük farklardır INNO3D Palit gibi markaların kartları sorgulanabilir ama Galax onlardan değil bilindik ve iyi bir firma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı