62 bin TL 4070 Ti süper sistem önerisi

stiga05fx

Centipat
Daha fazla  
62K bütçeyle sıvı soğtucu dahil bir sistem önerebilir misiniz? Ekran kartı markası ASUS veya MSI tercih ediyor almak isteyen kişi öyle olursa daha iyi olur.
4070 Ti süper olsun kart.

62K bütçeyle sıvı soğtucu dahil bir sistem önerebilir misiniz? Ekran kartı markası ASUS veya MSI tercih ediyor almak isteyen kişi öyle olursa daha iyi olur.
4070 Ti süper olsun kart.

Anakart

ASUS Prime B650M-K 6400MHz seç.​

ram​

Corsair Vengeance 32GB (2x16) 5600MHz CL40 DDR5 Ram seç.

SSD

Kingston 1TB KC3000 SKC3000S/ seç.

56k oluyor.

Sistem gelince bunu alıp takarsınız.

Eğer parça parça alabilirseniz daha iyisi var.

Tam 62k. Çok daha iyi.

Son düzenleme:
Bu kadar para verdikten sonra işlemci 7800x3D çok daha iyi olmaz mı? Belki FPS oyunu oynar daha çok konuyu açan.

İki sistemde güzelhttps://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-lt520-a-rgb-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,173882595.html
Soğtucu olarak bu iyimi

Bu kadar para verdikten sonra işlemci 7800x3D çok daha iyi olmaz mı? Belki FPS oyunu oynar daha çok konuyu açan.
Mantıklı olabilir evet. Ama öyle de hazır sistemi almak zorunda toplama için bütçe yetmez. İşlemiciyi 7800x3d, Anakartı prime b650mk yaparak alabilir. Soğutucu olarak yine

Alınabilir ama ne kadar soğutabilir bilmiyorum kasa mesh değil.

İki sistemde güzelhttps://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-deep-cool-lt520-a-rgb-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,173882595.html
Soğtucu olarak bu iyimi
İyi ama hava soğutma öneririm sıvı soğutma uğraştırıcıdır genelde.

Asus ekran kartı tek tek toplayıncamı daha uyguna güzel sistem olur yoksa hazır olursamı? Ben hazır diye düşünüyorum.

Asus ekran kartı tek tek toplayıncamı daha uyguna güzel sistem olur yoksa hazır olursamı? Ben hazır diye düşünüyorum.
Asus ekran kartlı hazır sistemde yokki la

Asus ekran kartlı hazır sistemde yokki la
Ventus çok ısınıyor. Ventus harici her kart olur.

Bütçe max ne kadar olur? Monitör var mı? Monitör dahil mi?

Ventus çok ısınıyor. Ventus harici her kart olur.

Bütçe max ne kadar olur? Monitör var mı? Monitör dahil mi?
Kasa ve ssd elinde varmış gerek yokmuş, onlar dışında sıvı soğtucu dahil 62k dedi

"ASUS TUF GEFORCE RTX TUF-RTX4070-TI-SUPER-O16G-GAMING
AMD RYZEN 7700

Ekran kartını asus istiyormuş (bence hiç gerek yok ama)
İşlemciyide 7500f üstü,
Sıvı soğtucu istiyormuş
Elinde psu yok

Elindeki kasa ve ssd'yi bilmiyoruz. Ekran kartının ile de asus olmasının mantığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…