emmobato Hectopat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 17 Çözümler 1 Yer tarsus Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 18 Eylül 2016 #1 Merhabalar bu bilgisayar ile CS:GO oynabilir miyim ? Ekran Kartı Nvidia GeForce 6200 le 512MB shader 3.0 RAM 2GB DDR2 CPU 2.60 GHz pentium dual core Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2016
Merhabalar bu bilgisayar ile CS:GO oynabilir miyim ? Ekran Kartı Nvidia GeForce 6200 le 512MB shader 3.0 RAM 2GB DDR2 CPU 2.60 GHz pentium dual core
Spontune Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2016 Mesajlar 3.192 Makaleler 13 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2016 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilmem oynayabilir misin? Bütçe var mı ekran kartı için?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilmem oynayabilir misin? Bütçe var mı ekran kartı için?
kaaner48 Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 694 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2016 #3 League of legends kaldırıyorsa rahatlıkla kaldırır.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2016 #4 LOL kaldırırsa CS:GO da kaldırır demişsin fakat aynı FPS'i vereceğini nerden biliyorsun ? Benim PC GTA 5'i kaldırıyor fakat GTA 5'de 45 FPS, CS:GO'da 140 FPS alıyorum. Adam performansı sormuş, kaldırıp kaldıramayacağını değil.
LOL kaldırırsa CS:GO da kaldırır demişsin fakat aynı FPS'i vereceğini nerden biliyorsun ? Benim PC GTA 5'i kaldırıyor fakat GTA 5'de 45 FPS, CS:GO'da 140 FPS alıyorum. Adam performansı sormuş, kaldırıp kaldıramayacağını değil.
kaaner48 Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 694 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2016 #5 rico dedi: LOL kaldırırsa CS:GO da kaldırır demişsin fakat aynı FPS'i vereceğini nerden biliyorsun ? Benim PC GTA 5'i kaldırıyor fakat GTA 5'de 45 FPS, CS:GO'da 140 FPS alıyorum. Adam performansı sormuş, kaldırıp kaldıramayacağını değil. Genişletmek için tıkla... Kullandıkları sistem gücü bakımından hemen hemen aynılar kardeş. Tabiki de her oyunda aynı FPS alınmaz.
rico dedi: LOL kaldırırsa CS:GO da kaldırır demişsin fakat aynı FPS'i vereceğini nerden biliyorsun ? Benim PC GTA 5'i kaldırıyor fakat GTA 5'de 45 FPS, CS:GO'da 140 FPS alıyorum. Adam performansı sormuş, kaldırıp kaldıramayacağını değil. Genişletmek için tıkla... Kullandıkları sistem gücü bakımından hemen hemen aynılar kardeş. Tabiki de her oyunda aynı FPS alınmaz.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2016 #6 LOL ile CS:GO'ya kullandıkları sistem gücü bakımından aynı derken ? Saçmaladığını düşünüyorum.
kaaner48 Megapat Katılım 28 Ağustos 2014 Mesajlar 694 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2016 #7 rico dedi: LOL ile CS:GO'ya kullandıkları sistem gücü bakımından aynı derken ? Saçmaladığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bana de aynı sistemde her iki oyunu da oynamadığını düşünüyorum
rico dedi: LOL ile CS:GO'ya kullandıkları sistem gücü bakımından aynı derken ? Saçmaladığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bana de aynı sistemde her iki oyunu da oynamadığını düşünüyorum