6250 TL Sistem Önerisi

LossSantos

Megapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi overclock yapabileceğim. Intel işlemcili, sıvı soğutmalı, SSD'li, NVIDIA ekran kartlı, monitör, klavye ve mouse bu fiyatın içinde olacak. Kasa olarak da ben bunu seçtim. Sizce nasıl veya önerebileceğiniz yanda camı olan bir kasa olsun.

Seçtiğim kasa: Aerocool'un Battlehawk serisi fan kontrolcüsü de var hemde 5 fanlı istediğimi kullanırım diye şimdiden teşekkürler.

Sıklıkla oynadığım oyunlar:

GTA 5
LOL
CS:GO
GTA 4

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığın Oyunları Biçok sistem kaldırır kardeşim.
ve bu fiyat aralığında (klavye monitör mouse dahil olduğu için)
Amd rx480 öneririm amd freesync monitörler nviidiadakinden daha ucuz ve aynı işleve yarıyor
Viewsonic XG2401 24" 1ms (2xHDMI+Display) Full HD Oyuncu Fiyatı mesela

ov yapılabilen sıvı soğutmalı ve nvidia takıntılıysan kardeşim bu monitör ve klavye ve mouse sıkıntı çıkarabilir geri dönersen cevap olarak devamını yazayim. :D

Edit: Gönderi tarihi 11 aralıkmış. Yanıtı paylaştıktan sonra gördüm. :spam: Umarım tavsiyem işine yarar.

Overclocktan ziyade bu bütçe içerisinde kalarak toplayabileceğim en iyi sistemi toplamaya çalıştım. Benim topladığım sistem ile overclock yapamazsın fakat i5 6600k ya da i5 7600k alıp overclocklasan dahi zaten benim koyduğum i7 7700'e anca yetişir. Onun dışında Aerocool Battlehawk kasasını beğenmişsin fakat görünüşe aldanma derim. O kasada yalnızca psu bölümünde fan filtresi var ayrıca üst kısmın ve ön kısmın nispeten kapalı hali yüzünden iyi bir hava akışı sağlayabileceğini sanmıyorum. Koymuş olduğum Dark N10 kasada güç kaynağı bölümünün altında ve üst kısımda kolay çıkarılabilir fan filtreleri mevcut, 4 tanesi mavi ledli 5 adet fanla birlikte geliyor. Ayrıca kasada yanlış bilmiyorsam toplam 4 tane fanı kontrol edebilen iki adet fan kontrolcü bulunuyor, ikişer adette usb 2.0 ve usb 3.0 portları mevcut.
İşlemci: INTEL KABYLAKE CORE İ7 7700 3.6GHZ 8MB 1151P İŞLEMCİ
Anakart: MSI B250M BAZOOKA INTEL B250 DDR4 SOKET 1151 USB 3.1 HDMI/DVD-D MATX ANAKART
Bellek: Kingston 16GB (4x4GB) HyperX FURY Black Series DDR4 2400MHz CL15 1.2V XMP Ram
Ekran Kartı: GİGABYTE WINDFORCE NVİDİA GEFORCE GTX 1060 6GB OC 192BİT GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 EKRAN KARTI GV-N1060WF2OC-6GD
HDD: WD Blue 1TB Hard Disk - WD10EZEX Hard Disk
SSD: Samsung Evo 120GB SSD Harddisk 540/520 SSD MZ-750120BW En Uygun Fiyatlarla Bilisimport.com'da
Kasa: Dark Kasa
Güç Kaynağı: CORSAIR CP-9020098 VS650 BuilderSeries 650W 80+PSU - BizdeHesapli.Com
Monitör: https://www.itopya.com/ASUS-24--VG2...144Hz-Gaming-Monitor.html?ref=akakce&v=1.29.2
Klavye + Mouse: Cooler Master Devastator II LED Işıklı Gaming Klavye ve Mouse - Türkçe

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı