A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.789 Çözümler 123 Yer İzmir Dün 14:12 #11 53blue dedi: Memnun musun arayıp sorayım TurkNet'i. Genişletmek için tıkla... Bir problem yaşamadım. Sadece bir sorun yaşandığında telefondan çok Online İşlemler uygulamasından yanıt vermeyi tercih ediyorlar. Yani her seferinde telefonda ulaşamayabilirsiniz uygulamadan yazmanız gerekebilir.
53blue dedi: Memnun musun arayıp sorayım TurkNet'i. Genişletmek için tıkla... Bir problem yaşamadım. Sadece bir sorun yaşandığında telefondan çok Online İşlemler uygulamasından yanıt vermeyi tercih ediyorlar. Yani her seferinde telefonda ulaşamayabilirsiniz uygulamadan yazmanız gerekebilir.
S Smart0201 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 97 Dün 23:31 #12 53blue dedi: Memnun musun arayıp sorayım TurkNet'i. Genişletmek için tıkla... Vodafone'dan TurkNet'e geçtim, pişman oldum ve sonra tekrar Vodafone'a döndüm.
53blue dedi: Memnun musun arayıp sorayım TurkNet'i. Genişletmek için tıkla... Vodafone'dan TurkNet'e geçtim, pişman oldum ve sonra tekrar Vodafone'a döndüm.