63.000 TL sistem toplama

Bloodrexs

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu ay bilgisayar toplayacağım ve aklımda ekran kartı olaran RTX 4070 Ti Super var, işlemci olarak bir firik yok. Bütçem 63K civarı ve Gaming gen, İtopya gibi sitelere baktım, aklımda birkaç sistem var fakat sizdende fikir ve öneri almak istiyorum, yardımcı olur musunuz? Benim seçtiğim sistemler şunlar, siz de önereceğiniz varsa ekleyebilirsiniz.

Sogutucuyu Peerless Assassin secin. SSD'yi ise KC3000 yapin.

Arkadaşlar bu ay bilgisayar toplayacağım ve aklımda ekran kartı olaran RTX 4070 Ti Super var, işlemci olarak bir firik yok. Bütçem 63K civarı ve Gaming gen, İtopya gibi sitelere baktım, aklımda birkaç sistem var fakat sizdende fikir ve öneri almak istiyorum, yardımcı olur musunuz? Benim seçtiğim sistemler şunlar, siz de önereceğiniz varsa ekleyebilirsiniz.

Hepsi asiri pahali. Eger islemci gucu isterseniz benim attigimi, ekran karti gucu isterseniz @EfeAkkaya 'nin attigini alin. En mantiklisi bana gore 4070 Ti Super ve 7800X3D. 4070 Ti Super ve 4080 Super arasinda asiri bir fark yok.

Hepsi aşırı pahali. Eger islemci gucu isterseniz benim attigimi, ekran karti gucu isterseniz @EfeAkkaya'nin attigini alin. En mantiklisi bana gore 4070 Ti Super ve 7800x3D. 4070 Ti Super ve 4080 Super arasinda aşırı bir fark yok.

İleride kart yükseltmesi daha pahalı tutacağı için anakart yükseltip 4080s almasına sıcak bakıyorum ama 7800x3D ve 4070 Ti s hiç fena değil.

4070 Ti Super ile 4080 Super arasinda genel olarak 8-10 FPS oynuyor. Bana gore 4070 Ti Super'li daha mantikli.
Hocam 2K ve özellikle 4K oyunculuk için 4080S daha ideal zaten 4K'da farkını koymuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam 2K ve özellikle 4K oyunculuk için 4080S daha ideal zaten 4K'da farkını koymuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O zaman konu sahibine kalmis bir yer burasi. Islemci gucu mu, ekran karti gucu mu?

RTX 4070 Ti Super ve 7800x3D kombolu şekilde alırsanız sadece 2K´da muhteşem FPS almakla kalmazsınız, hem 4K giriş bir kartınız olur hem de CS, Valorant tarzı rekabetçi oyunlarda 7800x3D´nin gücünden yararlanmış olursunuz. RTX 4080 Super´li sistemi tercih ederseniz rekabetçi oyunlarda 7800x3D´li sisteme kıyasla daha geride kalan bir performans alırsınız. Önerim 7800X3D´li sistemdir.

Hocam şuan 4k monitor alamam o yüzden 4080 sıkıntı gibi ve galaxa guvenemiyorum

RTX 4070 Ti Super ve 7800x3D kombolu şekilde alırsanız sadece 2K´da muhteşem FPS almakla kalmazsınız, hem 4K giriş bir kartınız olur hem de CS, Valorant tarzı rekabetçi oyunlarda 7800x3D´nin gücünden yararlanmış olursunuz. RTX 4080 Super´li sistemi tercih ederseniz rekabetçi oyunlarda 7800x3D´li sisteme kıyasla daha geride kalan bir performans alırsınız. Önerim 7800X3D´li sistemdir.
Hocam şuan 4k monitor alamam o yüzden 4080 sıkıntı gibi ve galaxa guvenemiyorum

O zaman konu sahibine kalmis bir yer burasi. Islemci gucu mu, ekran karti gucu mu?

Hocam ne önerirsiniz bana göre ekran kartı ama monitor 4K değil darbogaz yapmaz mı ve bir de Galax nasıl markadır tier list de ASUS TUF'u geçmiş ayni fiyata 4080 Super varken alayım diyorum da Ryzen 5 7500F işlemci var işlemci çok kötü mü idare eder mi?

RTX 4070 Ti Super ve 7800x3D kombolu şekilde alırsanız sadece 2K´da muhteşem FPS almakla kalmazsınız, hem 4K giriş bir kartınız olur hem de CS, Valorant tarzı rekabetçi oyunlarda 7800x3D´nin gücünden yararlanmış olursunuz. RTX 4080 Super´li sistemi tercih ederseniz rekabetçi oyunlarda 7800x3D´li sisteme kıyasla daha geride kalan bir performans alırsınız. Önerim 7800x3D´li sistemdir.

Hocam ne önerirsiniz bana göre ekran kartı ama monitor 4K değil darbogaz yapmaz mı ve bir de Galax nasıl markadır tier list de ASUS TUF'u geçmiş ayni fiyata 4080 Super varken alayım diyorum da Ryzen 5 7500F işlemci var işlemci çok kötü mü idare eder mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı