Puding Bey
Kilopat
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar, TurkNet'ten bakınca veya Türk Telekom'dan fiber altyapım var diyor. Ancak binamızda kutu falan takılı değil. Nasıl başvurabiliriz?
Büyük ihtimalle beni bir yere yönlendirecekler.Başvuru yapmanıza gerek yok direk olarak Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayın direk bilgi verirler.Alt yapınızı da size söylerler fakat hiç sözlerinde durduklarını görmedim. Benim alt yapım 97 mbit destekliyormuş öyle diyorlar fakat gelen 60 civarı
Hocam şu adreslerden altyapı sorgulaması yapıp sonucunu atabilir misiniz?Arkadaşlar, TurkNet'ten bakınca veya Türk Telekom'dan fiber altyapım var diyor. Ancak binamızda kutu falan takılı değil. Nasıl başvurabiliriz?
goknet.com.tr
Kaçlık paket kullanıyorsunuz hocam? Mesela 75'lik, 100'lük falan kullanıyorsanız bu kadar kayıp normal değil.Eki Görüntüle 1291376
aynen dedikleri gibi 97 dediler 96 var
Eki Görüntüle 1291379
şuan içinde gelen down hızıkomedi gibi
Bu kadar dalgalı bir internet normal değil. İç tesisat sorunu olabilir diye düşünüyorum.100 mbps kullanıyorum çok farklı çıkıyor arada 60 70 de çıkabiliyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.