63 TL'ye Final Fantasy XV alınır mı?

HopE1458

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun nasıl sizce alınır mı?
Microsoft storeda indirimdeymiş

15'i bilmemde 16 bayağı iyi ne zaman indirime girecek acaba ya girse alırım uygun olursa ama girmezse Hogwarts Legacy indirime girmiş onu alacağım gibi maalesef.

15'i bilmemde 16 bayağı iyi ne zaman indirime girecek acaba ya girse alırım uygun olursa ama girmezse Hogwarts Legacy indirime girmiş onu alacağım gibi maalesef.

Nerede girmiş acaba indirime Hogwarts Legacy.

Ben daha önce hiç ff oynamamıştım ilk defa 15'e girdim ilk başta garip gelmişti oyunun evreni sonradan alıştım hala oynuyorum.

Aslında her türlü alasım geliyor hiç değilse alayım kütüphanede kalsın.
Bir şey daha soracağım 3050 laptop GPU i5 11320H 8 GB 3200 MHz RAM tahmini kaç FPS alırım

Nerede girmiş acaba indirime Hogwarts Legacy.

Epic'te Cadılar Bayramı indirimi başladı orada girmiş fena fiyatı da yok alırım belki ama gözüm Final Fantasy 16 da kaldı çok pahalı olmasa alırdım.

Epic'te Cadılar Bayramı indirimi başladı orada girmiş fena fiyatı da yok alırım belki ama gözüm Final Fantasy 16 da kaldı çok pahalı olmasa alırdım.

Aslında alacaksan Hogwarts almak daha mantıklı bence

Aslında alacaksan Hogwarts almak daha mantıklı bence.

Final Fantasy 16'nın demosunu denemiştim oyun harikaydı çok hoşuma gitti ama işte pahalı ya indirime girmesini bekleyeceğim ya da alacak bir ortak bulup ortaklaşa alacağım kafama koydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…