6300 TL Monitör Dahil PC Toplama

1080P'de yırtıla yırtıla oynamaktan daha iyidir. GTX 1070'in anlamı kalmayacak kart kendini kullanmayacak.
V-Sync dedik ya. V-Sync denilen bir şey var değil mi? İleride de V-Sync i kapatır. Çünkü oyunlar hızlı gelişiyor 1070 bile az FPS verebilir.

Arkadaşlar, boş ve agresif mesajlar yerine çözüme yönelik mesajlar yazar mısınız? GTX 1060 2K için yeterli bir karttır bu arada. Birbirinize destek verip kalıplaşmış sözlerle mesaj yazmayın lütfen.
Not: İki saattir kendi kendinize mesaj yazıyorsunuz sanıyordum. Meğer @astigmat13 ile tartışıyormuşsunuz. Kendisini engellediğim için mesajlarını göremiyorum. Bana ona göre cevap verirseniz daha iyi olur.

Neyse konu kendisi karar versin susalım artık.

Hocam lütfen elinizi vicdanınıza koyun 1 yıl sonra sizce yeterli midir?

Hocam evet onla tartışıyorduk. Hemen üste çıkıyor.
Evet. İlk elden RX 570 ile 2K çözünürlükte çok rahat oynayan biri olarak söylüyorum.
Low ayarlarda mı?

Hocam neyse konu fazla kirlendi uzatmayalım. Konu sahibi kendi kararını versin.

Orta-yüksek ayarlarda. BF1 ve bazı oyunlarda da yüksek-ultra ayarlarda. Aynı zamanda hayat sadece oyun değil. Film, siteler ve benzeri şeylerde yüksek kalitenin keyfini çıkarıyorum.

Hadi biriniz GTX 1060 2K kartı değil desin bir kere daha görelim.
GTX 1060 1080P Smooth Gaming için tasarlandı. İnceleme videolarını izleyebilirsin. Şuan 1060 kullanıyorum. Satıp 1070'e geçiş yapacağım.

Bu tartışma için 9 sayfa yapmanıza gerek yoktu. Arkadaşlar PC bu sonuçta. Çok önemli değil takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…