LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 919 Makaleler 3 Çözümler 7 3 Ocak 2021 #11 WaIter White dedi: Fiyat pahalı değil hocam. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Crescirc dedi: 8 9 lirayı bulur herhalde şu an. Üşenmeyen biri varsa bi toplayıversin parçaları ne kadar tutuyor acaba. Genişletmek için tıkla... Kaba taslak buldum ve hesapladım 7818 Tl tutuyor belki daha yüksek yada düşüktür emin değilim. Son düzenleme: 3 Ocak 2021
WaIter White dedi: Fiyat pahalı değil hocam. Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Crescirc dedi: 8 9 lirayı bulur herhalde şu an. Üşenmeyen biri varsa bi toplayıversin parçaları ne kadar tutuyor acaba. Genişletmek için tıkla... Kaba taslak buldum ve hesapladım 7818 Tl tutuyor belki daha yüksek yada düşüktür emin değilim.
surprise0 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 225 3 Ocak 2021 #12 LXYEAN1 dedi: Hocam 6 ay önce kendim bu sistemi topladım ve aklıma şu soru geldi acaba 6 ay önce bu kadar para vermiştim acaba kazıklandım mı diye? Genişletmek için tıkla... Biz de ondan bahsediyoruz hocam, kazıklanmamışsınız piyasaya bakınca normal.
LXYEAN1 dedi: Hocam 6 ay önce kendim bu sistemi topladım ve aklıma şu soru geldi acaba 6 ay önce bu kadar para vermiştim acaba kazıklandım mı diye? Genişletmek için tıkla... Biz de ondan bahsediyoruz hocam, kazıklanmamışsınız piyasaya bakınca normal.
LXYEAN1 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 919 Makaleler 3 Çözümler 7 31 Ocak 2021 #13 surprise0 dedi: Biz de ondan bahsediyoruz hocam, kazıklanmamışsınız piyasaya bakınca normal. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
surprise0 dedi: Biz de ondan bahsediyoruz hocam, kazıklanmamışsınız piyasaya bakınca normal. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.