Dostum selam. Ben 2 ay önce itopyadan bir sistem topladım. Ve çok memnunum.
HERMES-S35500XT/AMD Ryzen 5 PRO 3600/ASUS GeForce Cerberus GTX 1050 TI Advanced Edition 4GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HERMES-S35500XT ITOPYA'da.
Burdaki linkte m2 ssd seçilmemiş. Fakat Kioxia m2 ssdyi seçip almanı tavsiye ederim. 2 aydır kullanıyorum cayır cayır. 3 saniyede kapanıyor. 6 saniyede açılıyor. Oynayamadığım oyun yok. Ki ben oyun için bile almadım. Resident evil remake serisini bitirdim. Full ayarlarda. onun dışında mühendislik programları, ve müzik programlarını kurdum kullanıyorum. Hala bi yavaşlama söz konusu değil. Bunun dışında kullandığım monitör de 1k civarında. Onu da bırakayım buraya
En ucuz Asus VZ249HE 24" 5ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VZ249HE 24" 5ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 2.689,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Toplamda 6.700'e denk geliyor. İstersen buyur.
İşlemcinin benchmark değerlerine de bakabilirsin. 3600la eşdeğer. 3600xle arasındaki tek fark sanal çekirdek sayısı. O da değer olarak çok oynamıyor. Fiyat performans işlemcisi. Ekran kartının karşılaştırmalarına da bakabilirsin. Ben çok çok memnunum. 16gb ram fazla dersen ki 400 lira fark koyuyor. 16 gb almanı tavsiye ederim. Ama fazla dersen ramden kısıp ekran kartını 8 gb yapabilirsin.