Merhaba selamlar, sizce sıralamalar bu sene nasıl olur?
Akdeniz Üniversitesi sivil savunma ve itfaiyecilik düşünüyorum önceki sene 634K ile kapatmış.
Benim TYT 645k acaba bu bölüme giriş yapabilir miyim?
Merhaba. Gelip gelmemesi tercih edilip edilmemesine bağlı da 2021 sınavına göre 620 binle kapatan bölümün, açıkçası size geleceğini sanmıyorum. Ümitlenmeden yazabilirsiniz ve 645 bin sıralamanın tercih aralığı 300 bin ile 1 milyon arası olmalı. 1 milyona kadar yazarsanız açıkta kalmazsınız.
Merhaba. Gelip gelmemesi tercih edilip edilmemesine bağlı da 2021 sınavına göre 620 binle kapatan bölümün, açıkçası size geleceğini sanmıyorum. Ümitlenmeden yazabilirsiniz ve 645 bin sıralamanın tercih aralığı 300 bin ile 1 milyon arası olmalı. 1 milyona kadar yazarsanız açıkta kalmazsınız.
Vallahi üzüldüm açıkçası bu bölümden başka bir şey istemiyordum, yani başka üniversiteye de gidemem açıksası çok değişken bir sıralaması var, bu sıralama bir yerde okuduğuma göre en son giren kişinin sıralaması doğru mu?
Bir de şöyle teori üretmiştim 2023 de 634K ile kapatmış bu sene zordu 640k civarına gelir diye düşünüyordum.
Peki mesela 8-9 kişilik boş kontenjan olsa girebiliyor muyum?