6350 TL'ye her şey dahil sistem

6350 lira bütçem var. Mouse klavye monitör kasa falan her şeyi alacağım ancak hangi parça iyidir falan gram bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz? Hazır almak istemiyorum.

Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA topladığım sistem monitör dahil 6050 lira ama mouse, klavye ye daha fazla bütçe ayırmak istiyorsan RAM'i 16'dan 8'e düşür yetmezse SSD'yi de biraz düşür ve kasayı kesinlikle kendin seç ben örnek olsun diye PSU'lu bir kasa koydum.

Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA topladığım sistem monitör dahil 6050 lira ama mouse, klavye ye daha fazla bütçe ayırmak istiyorsan RAM'i 16'dan 8'e düşür yetmezse SSD'yi de biraz düşür ve kasayı kesinlikle kendin seç ben örnek olsun diye PSU'lu bir kasa koydum.

Naptınız hocam RX 570 8 GB RAM R3 3100 6000E şakamı yapıyosunuz.
PSU sakat SanDisk kronik sorunlu olarak biliyorum ama bu farklı bir model olabilir.

Bu kart daha iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı