2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 3 Ağustos 2023 #11 Bayram Tempest dedi: O zaman iş değişir, kullanıp görsün. Genişletmek için tıkla... Windows kurma konusu açar ise ters köşe oluyorum sorunu bu. Yoksa önerileri dikkate almanın önemi var. Bende bi öneride bulunayım cachy + bore + xfce/openbox güzel bir seçim olabilir.
Bayram Tempest dedi: O zaman iş değişir, kullanıp görsün. Genişletmek için tıkla... Windows kurma konusu açar ise ters köşe oluyorum sorunu bu. Yoksa önerileri dikkate almanın önemi var. Bende bi öneride bulunayım cachy + bore + xfce/openbox güzel bir seçim olabilir.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.928 Makaleler 38 Çözümler 269 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #12 277015 dedi: Windows kurma konusu açar ise ters köşe oluyorum sorunu bu. Yoksa önerileri dikkate almanın önemi var. Bende bi öneride bulunayım cachy + bore + xfce/openbox güzel bir seçim olabilir. Genişletmek için tıkla... Cachy'de bir uygulama manuel olarak öldürülse bile RAM'de yer kaplamaya devam ediyor. Performans için önermem.
277015 dedi: Windows kurma konusu açar ise ters köşe oluyorum sorunu bu. Yoksa önerileri dikkate almanın önemi var. Bende bi öneride bulunayım cachy + bore + xfce/openbox güzel bir seçim olabilir. Genişletmek için tıkla... Cachy'de bir uygulama manuel olarak öldürülse bile RAM'de yer kaplamaya devam ediyor. Performans için önermem.
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 4 Ağustos 2023 #13 Bayram Tempest dedi: Cachy'de bir uygulama manuel olarak öldürülse bile RAM'de yer kaplamaya devam ediyor. Performans için önermem. Genişletmek için tıkla... Garip ben kullanır iken kapattığımda bir uygulamayı RAM kullanımında düşüş görüyorum. Belki 1-30 MB gibi bir kullanıma düşüyor olabilir o zaman 2 GB RAM bulunduran bir sistem de olmaz.
Bayram Tempest dedi: Cachy'de bir uygulama manuel olarak öldürülse bile RAM'de yer kaplamaya devam ediyor. Performans için önermem. Genişletmek için tıkla... Garip ben kullanır iken kapattığımda bir uygulamayı RAM kullanımında düşüş görüyorum. Belki 1-30 MB gibi bir kullanıma düşüyor olabilir o zaman 2 GB RAM bulunduran bir sistem de olmaz.