Alp34 Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #1 Merhaba arkadaşlar bilgisayar özelliklerimde 64 bit yazıyor fakat dediğim gibi dxdiag'a girince 32 bit gösteriyor. Resimde geçerli görüntü modunda 32 bit yazıyor bu neden olabilir? Bilgisayarımın özellikleri; Gördüğünüz gibi burada da 64 bit yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2014
Merhaba arkadaşlar bilgisayar özelliklerimde 64 bit yazıyor fakat dediğim gibi dxdiag'a girince 32 bit gösteriyor. Resimde geçerli görüntü modunda 32 bit yazıyor bu neden olabilir? Bilgisayarımın özellikleri; Gördüğünüz gibi burada da 64 bit yazıyor.
E enigma09 Hectopat Katılım 18 Mart 2014 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2014 #2 Oradaki 32 bit renk derinliğiyle ilgili, işletim sisteminin mimarisiyle alakası yok. Açtığın konulardan birinde "Ekran kartım paylaşımlı mı paylaşımsız mı?" sorusunu sormuşsun, cevabı verdiğin resimde görünüyor.
Oradaki 32 bit renk derinliğiyle ilgili, işletim sisteminin mimarisiyle alakası yok. Açtığın konulardan birinde "Ekran kartım paylaşımlı mı paylaşımsız mı?" sorusunu sormuşsun, cevabı verdiğin resimde görünüyor.
Battleship353 Hectopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 443 Makaleler 1 Yer İzmir / Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şu an Öğrenciyim ama Yazılım Mühendisi 19 Haziran 2014 #3 İşletim sistemiyle ekran kartının bit değerleri aynı şey değil . İşletim sisteminiz x64 bit , Ekran kartı 256 bit vb. olabilir .
İşletim sistemiyle ekran kartının bit değerleri aynı şey değil . İşletim sisteminiz x64 bit , Ekran kartı 256 bit vb. olabilir .