Windows 8'i hep yükledik, her sürümünü orjinal olmadıkça bir şey olmuyor. Orjinal olsa bile oyunları açmıyor ve hep hata yolluyor, bunun için oyunları açmak için 25 gb'lik veri indirdik.
Arkadaşım Windows 8 değil, Windows 8.1 64 bit yükleyiniz. Sisteminize uygun driverları yükleyip oyunları öyle açmayı deneyin aradaki açılış hızı olsun, normal hız olsun, oyundaki farkı anlayacaksınız. Sisteminize uygun driver yükleyin sıfırdan Windows 8.1 64 kurduğunuz zaman yine bir sorun çıkarsa Technopat ailesi yardımcı olur.
Eski sürümleri bırakın artık. Windows 10 çıkacak siz hala Windows 7 diyorsunuz.
İsmail, her arkadaşının dediğine inanma ve hangi oyunlar hangi hatayı veriyor bunları göstermen lazım. Her hata aldığında sistem düşürürsen vay haline bu şekilde tabi kota yersin. Şuan için Win 10 geçmemeni tavsiye ederim. Win 8.1.1 x64 yükle tabi sistemin yeterli ise. Açık şekilde sistemini yazarsan hangisi uygun söyleriz tabi hangi oyunları açman lazım ve hangi hataları alıyordun bunları bilmemiz lazım.
Minecraft ve Gta 4 açılmıyor, çünkü Windows live yüklemeye çalışıyorum olmuyor. Bilgisayarı ilk aldığımda Windows 7 Home Basic'ti, ben sonra Windows 8 yükledim. Başlarda memnundum ama sonra hatalar vermeye başladı, 32 Bit Windows'u yüklemeye çalıştım yüklenmedi. Bence ben 64 Bit Windows 8.1'i yükleyeyim, olmazsa sizle irtibata geçerim. Şimdiden herkes sağolun...
Bir deneneyeyim, arkadaşımda var bana verecek bir yükleyeceğim Windows 8.1'i, ama olmazsa Windows 9 çıktı ona geçeceğim. O da olmazsa Windows 7'yi yükleyeceğim, şimdiden teşekkürler.
Bir deneneyeyim, arkadaşımda var bana verecek bir yükleyeceğim Windows 8.1'i, ama olmazsa Windows 9 çıktı ona geçeceğim. O da olmazsa Windows 7'yi yükleyeceğim, şimdiden teşekkürler.