64 Bit Format Attırmanın Maliyeti Ne Kadar Olur?

Alenze

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Ben yarın bilgisayarımı yaptırmaya gideceğim ama maliyet konusunda fazla bir şey bilmiyorum. Bilgisayarıma 32 bit ve format attıracağım, sizce 64 bit format attırır isem maliyeti ne kadar olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmak aslında çok basit.Yapacağınız tek şey windows kurulumunu ISO olarak indirip DVD veya flaş belleğe yazdırmak sonrası için ise YouTube da yüzlerce video var.Bence format attırmak için boşuna para vermeyin ama illa attıracağım diyorsanız 32 veya 64 bit olması fiyatı değiştirmez eğer yaptıracağınız kişi değiştiriyorsa fiyatı, o kişiye format attırmayın çünkü kurnazlık yapıyor.

Technopat rehberlerini takip ederek gayet basit bir sekilde kendiniz yapabilirsiniz. Usb bellek hazirlamadan format sonrasinda yapmaniz gerekenlere kadar videolu bir sekilde anlatilmis. Yinede takildiginiz bir yer olursa burada konu acarsaniz yine yardimci olunur.

Artık Windows kurmak 5 dk sürüyor. 2 tıklamayla, sadece kuracağın Windows sürümünü ve kuracağın diski seçip kuruyorsunuz. 5 dakikada hazır oluyor. Gerçekten çok basit. Biraz araştırırsanız kendiniz yapabilirsiniz.

Tekirdağ'da isen gel bedavaya halledeyim ben her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…