64 Bit ile Performans Farkı Yaşar Mıyım ?

mustikin

Hectopat
Sistemim Bir Casper.
AMD HD 5450
2 GB RAM
Intel Pentium 4
Foxcon G41MXE-K Anakart.
Windows 7 Starter 32 Bit.

Sizce Home Premium 64 bit yapmalı mıyım ? Nedeni 64 bit destekliyormuş işlemci. Üst düzey performans nasıl alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
64 Bit yapmana gerek yok. (Bence gerek yok, hatam varsa düzeltin lütfen, bu konu hakkında tam olarak bir bilgim yok.)

Doğru söylemiş arkadaşımız. 64 Bit bu sistem kaldırmaz. 64 bit desteklemediğinden değil işlemcin. O kodla alakalı bir durum, işletim sistemiyle değil galiba. Sen o sisteme ancak güzel bir Q serisi işlemci alıp yanına da HD 6750 gibi bir ekran kartı alırsan iş görür. Pentium serisi işlemciler artık adamı hiç bir yere götürmüyor.

Doğru söylemiş arkadaşımız. 64 Bit bu sistem kaldırmaz. 64 bit desteklediğinden değil işlemcin o kodla alakalı bir durum işletim sistemiyle değil galiba. Sen o sisteme ancak güzel bir Q serisi işlemci alıp yanınada HD 6750 gibi bir ekran kartı alırsan iş görür. Pentium serisi işlemciler artık adamı hiç bir yere götürmüyor.

Pentium dual core olsa yine işini görür, Pentium 4 milatta kaldı artık :D

Neden olmasın ki ? Ben 1 GB Ram ile 64 bit kullanıyorum. Bunun bir şartı falan yok arkadaşlar. 64 Bit daha iyi performans verir.

He ancak fazla bir performans farkı olur mu dersen, olmaz. Gerek de görmüyorum. Ancak bir soru soracağım. Casper hangi zamandan beri G41 chipsetinin yanına Pentium 4 koyuyor ? HD 5450 de cabası.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı