2001 yılında 4 GB Ram vardı ya. Itanium işlemcileri de 64 bit. Ya anlamıyorum. 64 bit'in getirilerinden biri, yükselen RAM desteği. Tamam RAM'i daha çok kullanır ama siz onu hissetmezsiniz. Ben burada x64 kur demiyorum arkadaşa. Yukarıda da okursanız boşuna değiştirme yazdım. Intel'in 64 Bit mimarisi hakkında: Itanium işlemcisi - Vikipedi
Kullanılan işlemci 64 Bit işletim sistemi için pek uygun değil. RAM miktarı da biraz sınırda. 4 GB RAM takıp işlemciyi de Core 2 Duo veya Quad yapıp 64 Bit'e geçmesi mantıklı olacaktır.
1GB RAM'in %25'ini zaten işletim sistemi kullanıyor. Çoklu program kullanımında ram yetmeyince tepki süresi çok uzayacaktır. Takılır. Bir klasöre tıklarsın normalde hemen açılması gerekirken 2-3 saniye sonra açılır.
Çoğu arkadaşların işlemciler hakkında bilgisi yok sanırım.
Ben farklı bir teori atayım da ortalık kızışsın.
Eğer işlemcin LGA775 platformunda bir işlemci ise o sisteme 2GB+ RAM ile VİSTA işletim sistemi kur. Bak sistem nasıl uçuyor
Vista mı? Forumu kapatıp gidelim bence bu noktadan sonra. Windows 7 varken Vista'ya ne gerek var? İki tane Service pack ile ancak adam olan bir işletim sistemi...