64 Bit Laptop Ekran Kartı İle Oyun Oynanır Mı ?

Ömer Kuru

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben laptop almayı düşünüyordum ama hep şu sorunla karşılaştım 64 bit ekran kartı. Benim ağabeyim dedi ki 64 bit ekran kartı ile oyun oynayamazsın en azından gta 5 veya 4. Bende kasa topladım ama kasada parçalar ile sorun yaşıyorum ve servise gönderdim. Gelmesini bekliyorum ama 64 bit olayını anlarsam kasa tamir olmuşsa satmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen o kulak dan dolma bilgilere aldırma arkadaşım GT 840 M ekran kartını da kullandım ve günümüz oyunlarını yeni çıkan oyunlar da dahil orta ve yüksek grafik ayarlarında çatır çutur oynadım, hemde en ufak bir takılma vede sorun olmadan. 64 Bit olayı bu yüzden gözünü korkutmasın.

Gt240m ile Battlefield 4 oynamış (25-30 FPS) biri olarak ultraya takan biri değilsen istediğin oyunu oynasın o kartlarla ama tabi 60lar 70ler daha iyi performans sağlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı