Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 31 Aralık 2010 #1 64 bit OS’lerde kopya oyun çalışmıyormuş doğru mu? Biliyorum kopya oyunları sevmiyorsunuz da önceden aldığım oyunları oynayabilir miyim?
64 bit OS’lerde kopya oyun çalışmıyormuş doğru mu? Biliyorum kopya oyunları sevmiyorsunuz da önceden aldığım oyunları oynayabilir miyim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 31 Aralık 2010 #2 Mış? Muş? Bizim mahalle kasabı da geçen kuşbaşı almaya gittiğimde bana Windows 8 128 Bit olacak dediydi biliyon mu. Yani böyle hayatından hiç bir yazı okumamış cahil insanların görüşlerine itibar edeceğine aç kendin araştır oku. Kızdım.
Mış? Muş? Bizim mahalle kasabı da geçen kuşbaşı almaya gittiğimde bana Windows 8 128 Bit olacak dediydi biliyon mu. Yani böyle hayatından hiç bir yazı okumamış cahil insanların görüşlerine itibar edeceğine aç kendin araştır oku. Kızdım.