64 bit sistemde 32 bit uygulama çalıştırmak sorun olur mu?

342524

Hectopat
Makaleler
3
Merhabalar, BeamNG.drive son sürümlerinde modlar ile sıkıntı çıkarıyor. Bende steam'den sürüm düşürdüm. Fakat oyun 32 bit iniyor. Oyunu 32 bit olarak oynamam FPS vs. düşürür mü?

Merhaba, BeamNG. Drive son sürümlerinde modlar ile sıkıntı çıkarıyor. Bende Steam'den sürüm düşürdüm. Fakat oyun 32 Bit iniyor. Oyunu 32 Bit olarak oynamam FPS vs. düşürür mü?

Olmaz ama FPS düşebilir. 32 Bit versiyonları daha az RAM kullanıyor.

Sorun olmaz. @hawtsauce adlı arkadaşın dediğinin aksine FPS'te de düşüş yaşayacağını da düşünmüyorum.

Kendim yaşadığım şeyi anlatıyorum. Düşüyor ve çok kötü çalışıyor. 32 Bit versiyonları zaten oyunun belalı yüzü. Çökmeler takılmalar çok kötü.

Kendim yaşadığım şeyi anlatıyorum. Düşüyor ve çok kötü çalışıyor. 32 Bit versiyonları zaten oyunun belalı yüzü. Çökmeler takılmalar çok kötü.
Eğer yukarıda bahsedilen oyundan bahsediyorsanız haklı olabilirsiniz. Ama yukarıda bahsettiğim şey 32-bit yazılımı 64-bit sistemde çalıştırınca hiçbir sorun veya performans düşüşü yaşamayacağınızdı.

Eğer yukarıda bahsedilen oyundan bahsediyorsanız haklı olabilirsiniz. Ama yukarıda bahsettiğim şey 32 Bit yazılımı 64-bit sistemde çalıştırınca hiçbir sorun veya performans düşüşü yaşamayacağınızdı.

Doğrudur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı