Benim bilgisayarım 64 Bit Windows çalıştırıyor. Ama bir program yükleyince 32 Bit olarak yüklüyor. Hani bazı oyunlar veya programlar vardır ya otomatik 64 Bit veya 32 Bit olarak yükler. Bende hep 64 Bit olarak yüklüyor.
Ya Allah senden razı olsun. Bende dünden veri kendimi parçalıyorum ya. Birde ben şimdi burada yeni konu açtım yazıyorum. Ama ben her defasında bana yazılan yeni konuları görmek için sağ tarafa yani son başlıklara tıklamayınca göremiyorum. Ne yapayım?
Ya Allah senden razı olsun. Bende dünden veri kendimi parçalıyorum ya. Birde ben şimdi burada yeni konu açtım yazıyorum. Ama ben her defasında bana yazılan yeni konuları görmek için sağ tarafa yani son başlıklara tıklamayınca göremiyorum. Ne yapayım?
Öncelikle abone olmadığınız bir konu için uyarı almazsınız. Abone nasıl olunur derseniz vereceğim cevap ise "Mesaj attığınız her konuya otomatik olarak abone olursunuz ve hesap ayarlarınıza bağlı olmak şartıyla hem e-mail hem de 'Bildirimler' başlığı altından bilgilendirilirsiniz."
Eğer sürekli yeni açılan konulara bakmak istiyorsanız maalesef bu link üstünden takip etmek zorundasınız. Buraya üst bardaki "Yeni Mesajlar" altından ulaşabilirsiniz.