Bana 64 bit son sürüm Winrar linki verebilicek var mı? İndiriyorum ama 32 bit olarak iniyor. Bu linki yeni buldum ama 32x64 yazıyor yani nasıl olucak? 2 sistemlede uyumlu mu?
İndiriyim sağolun. Daha doğrusu korsan olduğunun farkında değildim. Yoksa biliyorum.
@Egemen Hocam şimdi indirdim ve dosyayı çıkarttım. Ama bu dosyayı Usb belleğe atıcağım şekilde nasıl çıkartacağım acaba? Sağ tık yaptığım zaman Buraya çıkart gibi bir seçenek yokta.
7-Zip programını aç. Araçlar- Seçenekler kısmına gir. 7-zip kısmında İçerik Menüsü ile ilgili ne varsa hepsini işaretle. Sistem kısmından da dosyaları ilişkilendirebilirsin. Yaptıktan sonra çıkmazsa bir yeniden başlat tekrar dene.
Bir türlü yapamadım ya. @Silinen üye Senin verdiğin linkide indirdim 64 bir olanı. Ama sağ tık yapıyorım buraya çıkar diye bir yazı yok. @Egemen 7-ZİP'den de dediklerini yaptım PC'yi yeniden de başlattım ve ilişkilendirme demiştin onlarıda seçtim ama tekrar girince seçilmemiş oluyor.
BIOS ROM dosyasını arşiv dosyası olarak nasıl açacaksın ? Ne işin var o dosyayla senin. Winrar'ın bir sürümü de yüklü galiba bilgisayarında. Hepsini kaldır. 7zip'i tek olarak baştan yükle. Dediğim ayarları yap sonra.