Kingston 32GB(2x16) Fury Beast RGB EXPO 6000mhz CL36 DDR5 Ram (KF560C36BBEAK2-32) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
32 GB alacağıma 1000 TL ekleyip 64 GB almak mantıklı geliyor ama MHz ve CL farkları açısından hangisi mantıklı olur?
Ben 64 tercih ederdim. Şu an DDR5'in piyasası tam oturmadığı için ileride daha değerli olabilir. Oyun içinse tamamını kullanmazsınız muhtemelen zaten. Özellikle işlemci Intel olacaksa CL ve MHz değerlerinin büyük fark yararacağını sanmıyorum.
4090 Ekran kartı ile kullanacağım için aradaki CL ve MHZ farkını hissetmem diye düşünüp 64 almak istiyorum ama bilgisi olan birinden cevap alırsam ona göre yanlıs iş yapmakta istemiyorum
Profesyonel düzeyde iş yapmıyorsan bir iş yaptığında dahi 32 GB'den fazlasını kullanmıyacak sistem. Paran boşuna anakart üstünde bekliyecek. +800 mhz çok daha verimli olucaktır oyunlar açısından. Bu fark yıllar geçtikçe artıcaktır. 2133 ile 3200 mhz arasındaki fark gibi. +1000 mhz ama fark büyük.