64 GB flash bellek önerisi

Wlixe

Megapat
Sosyal Tayfı
Selamlar; her türlü sistem kurtarma, yedekleme, Windows kurma, Memtest86 vs. gibi şeyler için 64 GB olan kaliteli, uzun yıllar götürecek bir flash bellek arıyorum. Fiyat abartı olmadığı sürece bütçe pek fark etmez. Kalitelerine güvendiğim için öncelik Samsung ve Sandisk markalarında fakat daha kalitelileri varsa önerebilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.

Selamlar; her türlü sistem kurtarma, yedekleme, Windows kurma, Memtest86 vs. gibi şeyler için 64 GB olan kaliteli, uzun yıllar götürecek bir flash bellek arıyorum. Fiyat abartı olmadığı sürece bütçe pek fark etmez. Kalitelerine güvendiğim için öncelik Samsung ve SanDisk markalarında fakat daha kalitelileri varsa önerebilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.

https://www.hepsiburada.com/sandisk...aza=Bilim Kutusu&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.40.4 hocam 2 senedir kullanıyorum taş gibi.

Selamlar; her türlü sistem kurtarma, yedekleme, Windows kurma, Memtest86 vs. gibi şeyler için 64 GB olan kaliteli, uzun yıllar götürecek bir flash bellek arıyorum. Fiyat abartı olmadığı sürece bütçe pek fark etmez. Kalitelerine güvendiğim için öncelik Samsung ve Sandisk markalarında fakat daha kalitelileri varsa önerebilirsiniz.
Şimdiden teşekkürler.
Şu ürüne bakabilirsin. Bende aldım ama kullanmadım daha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı