64 GB iPhone SE 2 ve iCloud almak mantıklı mı?

Razor2

Hectopat
Arkadaşlar bulunduğum şehirde yüzlerce temiz iPhone SE 2 64 GB'ler var ama 128 GB bulamadım. 64 GB alıp iCloud almayı planlıyorum. iCloud yer tasarrufu sağlar mı?

@Hamdi Tekins Performansı fena sayılmaz ancak zaten günlük kullanımda küçük ve kalitesiz ekran + kötü batarya insanı yıldırıyor. Arkadaş bütçesini belirtirse daha mantıklı öneriler var mı tartışabiliriz.

@Hamdi Tekins Performansı fena sayılmaz ancak zaten günlük kullanımda küçük ve kalitesiz ekran + kötü batarya insanı yıldırıyor. Arkadaş bütçesini belirtirse daha mantıklı öneriler var mı tartışabiliriz.
Ben Xs 512 kullanıyorum bence çok f/p cihaz. Ekran kalitesi iphone 11’den yüksel 2k ve super retina ekrana sahip. Batarya 4-5 saat gidiyor. İşlemcisi hala günümüzde yeteeli

Crittical ops adında oyunu full ayarlarda 60fps açıyor

Sadece ısınıyor cihaz. Ek olarak kamerası cam gibi ve kasası iphone 16’larda bile olmayan paslanmaz çelik

Bence herkese iCloud aldırıp fiyatları sonradan tavan yapacaklar çünkü herkes onu kullanmak zorunda bırakılacak çünkü fotoğraflara yetecek alan yok yani bence mantıksız

Ben Xs 512 kullanıyorum bence çok f/p cihaz. Ekran kalitesi iphone 11’den yüksel 2k ve super retina ekrana sahip. Batarya 4-5 saat gidiyor. İşlemcisi hala günümüzde yeteeli

Crittical ops adında oyunu full ayarlarda 60fps açıyor

Sadece ısınıyor cihaz. Ek olarak kamerası cam gibi ve kasası iphone 16’larda bile olmayan paslanmaz çelik
Batarya 4-5 saat pek iyi değil.

Ben XS 512 kullanıyorum bence çok F/P cihaz. Ekran kalitesi iPhone 11'den yüksel 2K ve super retina ekrana sahip. Batarya 4-5 saat gidiyor. İşlemcisi hala günümüzde yeteeli

Crittical ops adında oyunu full ayarlarda 60FPS açıyor

XS ile karşılaştırmak pek doğru olmaz çünkü ekran boyutu, kalitesi, bataryası, depolaması arasında zaten önemli bir fark var. Ben 6S kullanıyorum ekran gerçekten günümüze göre çok küçük bence ayrıca bataryası da sürekli diken üstünde tutuyor.

XS ile karşılaştırmak pek doğru olmaz çünkü ekran boyutu, kalitesi, bataryası, depolaması arasında zaten önemli bir fark var. Ben 6S kullanıyorum ekran gerçekten günümüze göre çok küçük bence ayrıca bataryası da sürekli diken üstünde tutuyor.
Vallahi çok özeniyorum iOS'a hocam sıradaki telefonumu 14 Pro almaya çalışacağım. Bataryası iyi gitmiyor diye 11'i değiştirdim iyide oldu ama 120 Hz olsa onda kalırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı