Cnr1105
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5625U M4.3GHz / W11H / AMD Radeon Graphics / 512GB SSD / 8+8GB Ram / 12 Threads Core
2-3 ay önce Android TV Stickte 64 GB Kioxia belleği depolama olarak kurdum. (kendi depolaması olarak içindeki dosyaları falan taşıdı) ama sonra çıkardım, depolama olarak kurduğumu unutunca daha sonra sunum için gerekti ama OTG ile mobil cihaza takınca "bu Kioxia bellek sizin cihazınızla uyumlu değil, biçimlendirin" gibi bir mesaj aldım.
Sonra biçimlendirdim ama hemen %60'a geldi sonra ışığı durdu hemen biçimlendi sonra baktım belleği görmüyor hemen başka bellek aldık 8 GB, neyse aradan bir zaman geçti laptop aldık ona taktım onda da Rufus'ta denedim Rufus biçimlendirilemiyor hatası verdi nasıl biçimlendirebilirim? Acil lazım.
Sonra biçimlendirdim ama hemen %60'a geldi sonra ışığı durdu hemen biçimlendi sonra baktım belleği görmüyor hemen başka bellek aldık 8 GB, neyse aradan bir zaman geçti laptop aldık ona taktım onda da Rufus'ta denedim Rufus biçimlendirilemiyor hatası verdi nasıl biçimlendirebilirim? Acil lazım.