Bu Sandiskler çok cici Flash Bellekler ama çok da minyon (küçük). Bir yerde düşürmek, kaybetmek gayetle kolay maalesef!
Kendim yakın zamanda aldım ve kullanıyorum yazma okuma hızı yeterli.
Hız aşırı önemli değil, bütçeyi konuda belirttim.Bütçe? Hızı ve kalitesi bütçeye göre değişir.
Boyut sizi bozmazsa.![]()
Lexar Jumpdrive S47 LJDS47-64GABBK 64 GB Flash Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lexar Jumpdrive S47 LJDS47-64GABBK 64 GB Flash Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lexar Jumpdrive S47 LJDS47-64GABBK 64 GB Flash Bellek özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam üzgünüm ama 2 uçlu sadece sandisk var arkadaşların attığı sandisk modelleri güzel diğer Samsung ve kaliteli markaların türkiyede satışı yok. Tek usb flaş isterseniz elimde güzel seçenekler var.Hız aşırı önemli değil, bütçeyi konuda belirttim.
Boyut bozabilir, çok küçük maalesef.
Elimdeki öyle ama bazen telefondan dosya atmak kritik oluyor. Bir daha 20km yol yürümek istemiyorumHocam üzgünüm ama 2 uçlu sadece sandisk var arkadaşların attığı sandisk modelleri güzel diğer Samsung ve kaliteli markaların türkiyede satışı yok. Tek usb flaş isterseniz elimde güzel seçenekler var.
Hocam çevirici de deneyebilirsiniz, eğer ki yok derseniz çok uğraşmayın güzel bir tane sandisk alıp kullanın. Şimdiden hayırlı olsun hocam ve buradaki herkesin de bayramı mübarek olsun.Elimdeki öyle ama bazen telefondan dosya atmak kritik oluyor. Bir daha 20km yol yürümek istemiyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.