64 GB USB'ye Windows atılabilir mi?

Değil 1 Windows , birden fazla farklı Windows u içine koyar (ISO olarak) seç beğen yüklersiniz.

Fakat USB nin içine Windows kurmak ayrı bir şey. Bizim burada bahsettiğimiz USB yardımı ile format atmak.

FAT32 bir biçimdir aynı NTFS gibi.

16 olsa bile yeter.

16 GB bir flash fazlasıyla yeterli hocam. Rufus programıyla ISO dosyasını NTFS olarak yazdırman yeterli.

Hayır hocam bir sıkıntı olmaz Rufus üzerinden UEFI olarak yazdırın devam edin.

Rufus ile ISO yazdırmak mümkün. Zaten kendisi ayarlar. USB'ye işletim sistemi kurmak ise farklı bir durum. Win to USB gibi programlar ile yapanlar var.

Yanıtlarınız için minnettarım. Yani anladığım şu, bende olan 64 GB'lık USB ile, Microsoft'un sitesinden ISO dosyasını indereceğim, Rufus'u indireceğim. Technopat'taki videodaki adımları izleyerek yapacağım. Benim aklımı karıştıran yanlış bilmiyorum değil mi 64 GB flasha atılıyor yani format USB'si oluyor?

Elbette format USB'si olur hocam.

Evet sonra da o USB'yi normal hale getirmek için biçimlendireceksin mesele çözülecek.

İşini hallettikten sonra biçimlendir hocam format USB'si olmaz artık bende 300 GB'lık bir flash vardı format attım biçimlendirdim şimdi oyunlarımı depoluyorum çok da sıkıntı bir şey değil yani.

Evet sonra da o USB'yi normal hale getirmek için biçimlendireceksin mesele çözülecek.

Anladım teşekkürler. Yani Recep Baltaş'ın çektiği videoda ne yapıyorsa yaparsam 64 GB USB'ye de Windows atılıyor. Teşekkürler. Anladığım kadarıyla işi Rufus çözüyor zaten.

Aynen öyle hocam.

İşini hallettikten sonra biçimlendir hocam format USB'si olmaz artık bende 300 GB'lık bir flash vardı format attım biçimlendirdim şimdi oyunlarımı depoluyorum çok da sıkıntı bir şey değil yani.

Anladım hocam. Recep Baltaş'ın çektiği videoyu harfiyen yapacağım. Rufus hallediyor anladığım kadarıyla her işi.
Sonrasında biçimlendirip normal kullanacağım. Peki Rufus öncesi biçimlendirme falan gerek yok değil mi?

Aynen öyle hocam.

Teşekkürler sağ olun.

Hayır hocam. Rufus halleder.

Rufus kendisi de biçimlendiriyor hocam zaten sıkıntı çıkmaz her iş Rufus'ta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…