E Entilus Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #21 Tunahan£Wkbukut dedi: Rufus kendisi de biçimlendiriyor hocam zaten sıkıntı çıkmaz her iş Rufus'ta. Genişletmek için tıkla... Anladım Recep reisin videoyu yapıyorum geçiyorum hocam. Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Yener K. dedi: Hayır hocam. Rufus halleder. Genişletmek için tıkla... Yener K. dedi: Hayır hocam. Rufus halleder. Genişletmek için tıkla... Hocam müsaitseniz video yu atma şansınız var mı? Ben videoyu buldum da eski veyahut yanlış falndır garantiye alalım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2023
Tunahan£Wkbukut dedi: Rufus kendisi de biçimlendiriyor hocam zaten sıkıntı çıkmaz her iş Rufus'ta. Genişletmek için tıkla... Anladım Recep reisin videoyu yapıyorum geçiyorum hocam. Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Yener K. dedi: Hayır hocam. Rufus halleder. Genişletmek için tıkla... Yener K. dedi: Hayır hocam. Rufus halleder. Genişletmek için tıkla... Hocam müsaitseniz video yu atma şansınız var mı? Ben videoyu buldum da eski veyahut yanlış falndır garantiye alalım.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 17 Mayıs 2023 #22 Entilus dedi: Anladım Recep reisin videoyu yapıyorum geçiyorum hocam. Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Hocam müsaitseniz video yu atma şansınız var mı? Ben videoyu buldum da eski veyahut yanlış falndır garantiye alalım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Entilus dedi: Anladım Recep reisin videoyu yapıyorum geçiyorum hocam. Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Hocam müsaitseniz video yu atma şansınız var mı? Ben videoyu buldum da eski veyahut yanlış falndır garantiye alalım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.245 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #23 Technopat videoları ile devam edin. Hiçbir sorun yaşamazsınız.
E Entilus Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #24 Tunahan£Wkbukut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... SdtCngz dedi: Technopat videoları ile devam edin. Hiçbir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2023
Tunahan£Wkbukut dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... SdtCngz dedi: Technopat videoları ile devam edin. Hiçbir sorun yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
Necomancer Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri • AMD Ryzen 5600X • Cooler Master HYPER H411R • MSI MB B550 GAMING GEN3 • Sapphire RX570 PULSE OC GDDR5 8GB • CORSAIR 32GB (4x8GB) Vengeance DDR4 • Asus Xonar AE PCI 7.1 Ses Kartı • Kingston FURY Renegade 1 TB PCIe 4.0 M.2 • Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata • MSI MPG A850GF 850W 80 Plus Gold • Razer DeathAdder V2 Pro • Rampage KB-R105 Exhero Klavye • Samson C01U Pro USB Studio Condenser • Logitech G930 7.1 Headset Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası Taşımacılık 17 Mayıs 2023 #25 Minimum 16 GB yeterli olacaktır üstü sana kalmış.