64 TL'ye Cyberpunk 2077 alınır mı?

Vivaldi12

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Gençler öncelikle iyi akşamlar ve iyi forumlar. Bir sorum olacak. Oyunu Epic üstünden 64 TL gibi bir fiyata alabiliyoruz. Cidden iyi bir teklif. Fakat çalışan biriyim ve paramı doğru yere vermek istiyorum. Oyunda koruma yok iade edip devam da edebilirim ama biraz da orijinallik ve sahibiyet takıntım var + olarak son sürüm, güncellemeler falan derken orijinalin artıları da fazla. Sizce nasıl yapmalıyım? Bu kararımda yardımcı olur musunuz? İade edip o sürümü tutmak ve oynamak mı yoksa oyunu alıp elimde tutarak devam etmek mi? Not: Sistemim yetiyor rahatlıkla.

Bug'ları benim umurumda olmaz diyorsan alınır. Takıntılıysan alma.
65 TL'ye birkaç tık daha eklersen RDR2 öneririm. RDR2 varsa paranı kesinlikle Mafia Definitive Edition'a yatırmalısın. O da varsa Assassin's Creed Valhalla ve Odyssey ikisi toplam 95 TL gibi bir fiyata geliyordu sanırsam. Ayrı ayrı alman lazım.

Hocam RDR 2 90 TL. Açıkçası oyunun hastasıyım. Fakat cidden 90 fazla geldi bana ya.

Ben 200 TL'ye aldım. 400 TL olsa gene alır oynardım. Daha fazla anlatmama gerek var mı bilemiyorum .
Şöyle bir fotoğraf paylaşayım:

Eki Görüntüle 1248332

Hocam oyunu 2 kez bitirdim. Neler sunduğunu birinci şahıstan gördüm. Cidden güzel. Yalan yok RDR2 birkaç güne alabilirim ama Cyberpunk için kararsızım. Sizce nasıl yapmalıyım bu Cyberpunk'ı.

Cyberpunk sadece adı var. İçeriği çöp. Sıkıcı. Tecrübeyle sabittir. 1 saat sonra sildim. Korsanda oynadım, iyi ki almamışım. Witcher 3 daha keyifli idi. Bu saçma olmuş robotlar falan.

Kısa cevap: Evet, alınır.

Ben Cyberpubk'ı çıkar çıkmaz oynamıştım. İnternette ciddi buglar görmüştüm ama şansıma bana çok az denk geldi. Performans açısından yaşadığım tek sıkıntı sistemim gereksinimleri karşılamasına rağmen dengesiz FPS'ti. Aldığım duyumlara göre bugları düzeltmişler. FPS ne alemde ama bilmiyorum.

Oyunun eksileri göz ardı edilemeyecek kadar vardı, evet. Oyunun yapay zekası cidden kötüydü. Yaptığınız seçimlerin etki etmesi yalan sadece oyunun sonlarında yaptığınız seçimler genel olarak etki ediyor. Genel araç kontrolleri kötüydü. Fakat artı yönleri de hatırı sayılır seviyede. Ben bu oyunu cidden sıfır beklenti ile oynamıştım. Gayet keyif almıştım. Hikayesi, atmosferi -özellikle atmosferi- keyifliydi. Yazıyı daha uzatmak istemiyorum, sorunuz olursa cevaplarım. Bence ama 60 TL verilebilecek bir oyun.

Buglar bayağı oranda düzeltilmiş. Oyunun içeriğine nasıl çöp denebiliyor anlamıyorum: Gerçi 1 saat oynayıp da koskoca bir oyunun içeriği hakkında yorum yapma cesareti bulan şahse ne denilebilir ki ? Neyse oyunun içeriği bayağı çeşitli. CDPR sonuçta. Tonla içerik var. Benim bu oyun hakkında dediğim 2 şey var: 1. sistemin 2000 ve 3000 serisi ise alınacak bir oyun. 2. ise Cyberpunk evreni seviyorsan alınacak bir oyun.

Gerçi vahşi batıyı hiç sevmeyen insanları kendine aşık bırakmıştı RDR2. Cyberpunk da cyberpunk evrenine ilgisi olmayanları çekebilir.

Yani sistem gerçekten iyi ise oyun 64 TL'ye alınabilecek tek oyun! Düşünme gözün kapalı al keyfine bak.

Cyberpunk 2077 şuana kadar aldığı güncellemeler ile büyük ölçüde sorunlar düzeltildi ama yine de buglar mevcut hala. 2022'nin ilk çeyreğinde oyuna büyük bir güncelleme daha gelecek içinde ücretsiz DLC ve yine hata düzeltmeleri olacak. O zaman tam oynanabilir olacak bence. Şuanda da kötü değil zaten. 64 TL gibi bir fiyatta şuana kadar gördüğü en düşük fiyat ve bence değer. 100 saat oynanma süresi de vardır. Bir de üstüne orijinal Türkçe dil desteği de var. Türkçe dil desteğini veren kaç tane büyük firma var parmakla sayılır anca. RDR 2 için de 90 TL dip fiyat kesinlikle değerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…