64 TYT neti için bölüm tavsiyesi

GibsonGoldTop

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene dershaneye gidiyorum TYT denemelerinde şu an 62 64 net yapıyorum. Yanlışlarım neredeyse yok ama az soru işaretliyorum özellikle de matematiğe çökmem gerek. Önceki konulardan belki anlarsınız ailemle sayısız çözülmez sıkıntım var ve bu sene gidip dönmek istemiyorum. Kendi hayatımı sürdürebileceğim bir şehirde mezun olduktan sonra iş bulabileceğim bir bölüm önerebilir misiniz? Eğer gerçekten gidip mezun olduktan sonra iş bulabilme imkanım varsa her şeyi bırakıp ders çalışırım ama bunun mümkün olup olmadığından emin değilim. Var mı böyle bir bölüm?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam tıp okursanız direkt işiniz hazır.

Bence şu an 64 net için bölüm tavsiyesi istemeyin çünkü sınava daha 7 ay var netinizi çok arttırabilirsiniz.

Sınavda 90-95 TYT 65 AYT yaparsanız tıpa rahatlıkla gidebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bende dediğinize yakın yaptım ancak tıpın yanına bile yaklaşamamıştım 2022'de Ama bu netler ile istediğin mühendislik gelir devlet.

Bende dediğinize yakın yaptım ancak tıpın yanına bile yaklaşamamıştım 2022'de ama bu netler ile istediğin mühendislik gelir devlet.

Hocam emin misiniz? Çünkü kuzenim 2024 de 92 TYT 60 AYT ile alkü tıpa gitmişti ama onun okul birinciliği vardı o sayede gitmiş.

2025 de sıralamalar öne çekildi ama konu sahibi bu netlerle tıpa yerleşir diye düşünüyorum.

Hocam az önce baktimda 2025 yılında bir öğrenci Giresun tıp için 90 TYT 65 AYT yapmış ve 24 bine girmiş tabii OBP'yi işin içine katmadım.

@Scofield95 hocam beğenmedim atma sebebiniz nedir? Yanlış anlamayın meraken soruyorum.

Çünkü az önce de yazdığım gibi 90-95 TYT 65 AYT ile tıpa gidilebiliyor devletde oluyor özel de oluyor ortalama 23-24 k gibi bir sıralama çıkıyor ortaya.

Sınavdan sınava tabii ki de degişebiliyor bu sayılar ama bu netlerle gidilebiliyor.

Son düzenleme:
okul birinciliği vardı o sayede gitmiş.
dediğiniz gibi okul birinciliği sayesinde gitmiş.
geçen sene bu netlerde olan arkadaşlarım ve ben 70-150k civarı yaptık. arkadaş tıp a karar verdiyse salmadan çok çalışması lazım şimdiden kolay gelsin dostum. ve ayt çalışmalarına başlamadıysan başla şimdiden biz geç başlayarak hata yapmıştık.
profilini çok beğendim bu arada ve beğenmedim atma sebebim kafamda 70 aytye falan tıp geldiği kalmış sonradan bakıp ifadeyi değiştirmiştim. iyi günler hocam.
bölüm tavsiyesi istemeyin
bence istemeli hem hedefi belli olur motivasyonu çalışma isteği artar. senin de dediğin gibi tıpta iş bulma konusunda sıkıntısı olmaz.

bu arada biraz baktım hesabına aliciymişsin sanırım adamsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…