6400 DPI mouse önerisi

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İnca IMG-317 kullanıyorum. Kendisiyle herhangi bir sorunum yok, elime tam oturuyor sayılır, sağ olsun arıza çıkartmadı fakat oyunlarda artık 3200 DPI bana yavaş gelmeye başladı. CS:GO'yu bile 3200 DPI 4.5 sens ile oynuyorum, Valorant deseniz o da yükseklerde. Bana en az 6400 DPI olabilecek bir fare önerebilir misiniz? Üstü de olur, 150 TL'yi geçmesin, ışıklı olabilir, hafif ve yine benim fare kadar büyük olsa güzel olur. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Hocam Gamepower'ın bazı ürünleri kaliteli, bu da onlardan biri mi? Ayrıca Trendyol'da bakıyorum açıklama 10000 DPI, başlık 5000 DPI, tuhaf geldi.
Ben zamanında 100 liraya almıştım, şu an gayet memnunum. Makrosu falan da var. Yazılım ile 10.000 DPI'a ulaşabiliyorsunuz. Ürünün kendisi default 5.000 DPI ile geliyor. Kendine ait güzel bir yazılımı mevcut. Benim şu olsa dediğim tek şey: mouse hareketlerini de makroya atayabilmekti. CS:GO gibi oyunlarda silah sekmesini azaltmak için kullanacaktım fakat bu mouse'da imleç hareketlerini makrolayamıyorsunuz. Yine de aklınızda bulunsun, güzel faredir tavsiye ederim.

A4 TECH X7

Yazılımla oluyor, anladım. Genelde sniper takıldığım için ihtiyaç duymaycağım imleç hareketlerine pek de. Önerdiğiniz diğer mouse da 2400 DPI gördüğüm kadarıyla.

Everest SM-G32 al 6000DPI ama fiyat ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…