6400 TL'ye PC Toplama Önerisi

Makaleler
1
Abilerim kardeşlerim. 120 GB SSD 1 TB HDD ve kasa elimde var. eksik bir şey var mı? Parçalar uyumlu mudur? Nanokatalog güven sıkıntısı çeker miyim ? Ortalama kaç günde teslim edilir ve şimdilik son olarak garantiye yollama durumunda ne yapmam lazım ? Teşekkürler.
Screenshot_2018-08-02-21-23-38-656_com.android.chrome.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdam ulaşabilirsin ona. Kurallara uyarsan yemezsin :)

@DENlZ attığı sistemdeki PSU'yu Akasa Viper 600W Modüler PSU yaparsan çok daha iyi olur.
O PSU'nun modüleri mi var? Ben modüler olmayanı attım. Bilmiyordum modüler versiyonu olduğunu.
@rtakak Arattım da modüler çıkmadı hiç. URL atabilir misin sen?

O PSU'nun modüleri mi var? Ben modüler olmayanı attım. Bilmiyordum modüler versiyonu olduğunu.
@rtakak Arattım da modüler çıkmadı hiç. URL atabilir misin sen?
Screenshot_2018-08-02-23-58-53-435_com.android.chrome.png

Güncel durum bu, PSU olarak Cooler Master watt 600W +80 tercih ettim. Açıkçası Nanokatalog ve Hepsiburada'yı kullanacağım alışverişimde. Ayrıca alırken Nanokatalog'a stok sorgulatıcam.

Güncel durum bu, PSU olarak Cooler Master watt 600W +80 tercih ettim. Açıkçası Nanokatalog ve Hepsiburada'yı kullanacağım alışverişimde. Ayrıca alırken Nanokatalog'a stok sorgulatıcam.
Sorgulamanıza gerek yok çünkü resimdeki 4 parçanın da stoğu yok. Yani 2-3 hafta bekletir sizi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı