6400 TL'ye PC Toplama Önerisi

Makaleler
1
Abilerim kardeşlerim. 120 GB SSD 1 TB HDD ve kasa elimde var. eksik bir şey var mı? Parçalar uyumlu mudur? Nanokatalog güven sıkıntısı çeker miyim ? Ortalama kaç günde teslim edilir ve şimdilik son olarak garantiye yollama durumunda ne yapmam lazım ? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdam ulaşabilirsin ona. Kurallara uyarsan yemezsin

@DENlZ attığı sistemdeki PSU'yu Akasa Viper 600W Modüler PSU yaparsan çok daha iyi olur.
O PSU'nun modüleri mi var? Ben modüler olmayanı attım. Bilmiyordum modüler versiyonu olduğunu.
@rtakak Arattım da modüler çıkmadı hiç. URL atabilir misin sen?

O PSU'nun modüleri mi var? Ben modüler olmayanı attım. Bilmiyordum modüler versiyonu olduğunu.
@rtakak Arattım da modüler çıkmadı hiç. URL atabilir misin sen?

Güncel durum bu, PSU olarak Cooler Master watt 600W +80 tercih ettim. Açıkçası Nanokatalog ve Hepsiburada'yı kullanacağım alışverişimde. Ayrıca alırken Nanokatalog'a stok sorgulatıcam.

Güncel durum bu, PSU olarak Cooler Master watt 600W +80 tercih ettim. Açıkçası Nanokatalog ve Hepsiburada'yı kullanacağım alışverişimde. Ayrıca alırken Nanokatalog'a stok sorgulatıcam.
Sorgulamanıza gerek yok çünkü resimdeki 4 parçanın da stoğu yok. Yani 2-3 hafta bekletir sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…