2. el olsa olurmu?Evet bugün içerisinde sipariş verecegim sisteme düşündügüm ekran kartı RX 6400 işlemci ise i3 10100F. Almadan önce foruma danışmak istedim önerilerinizi bekliyorum.
Uzay kurulum olacak fakat bu bütçeye kasa sığdarabilirseniz ne mutlu bana.
Yok usta 2. el olmasa iyi olur.2. el olsa olurmu?
(Ekran karti)
Intel Comet Lake I3 10105f 1200pin Fanlı (box)
Intel Comet Lake I3 10105f 1200pin Fanlı (box) / 3.7 GHz İşlemci / Intel Core i3 İşlemcili / Soket 1200 / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400W Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400W Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Aerocool VX Plus mi?Intel Comet Lake I3 10105f 1200pin Fanlı (box)
Intel Comet Lake I3 10105f 1200pin Fanlı (box) / 3.7 GHz İşlemci / Intel Core i3 İşlemcili / Soket 1200 / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400W Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400W Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bütçeyi fazla aşıyor.
Şu daha mantıklı olur bence.
Evet bugün içerisinde sipariş verecegim sisteme düşündügüm ekran kartı RX 6400 işlemci ise i3 10100F. Almadan önce foruma danışmak istedim önerilerinizi bekliyorum.
Uzay kurulum olacak fakat bu bütçeye kasa sığdarabilirseniz ne mutlu bana.
Sakin ol dostum, konu sahibinden bütçe biraz aşılabilir mesajı alırsam değiştireceğim.Aerocool VX Plus mi?
Yine C4 oneriyorsunuz...
– Tier F • Hemen Degistirin
Kaynak: PSU Tier List rev. 16.0b - Cultists Network
- Aerocool | Cylon – Lux RGB – VX (Plus) (RGB) – Integrator
Siz degil, su forumda son zamanlar herkes VX Plus oneriyor, tamam anliyoruz ekonomik problemler cigrindan cikmaya basladi ama bu insan hayatini riske atmaya degmez.Sakin ol dostum, konu sahibinden bütçe biraz aşılabilir mesajı alırsam değiştireceğim.
Yineden kastın ne zaman?
C4 önerdiğimi hatırlamıyorum.
@Caspianlake