6400 TL'ye Sistem

Kusura bakma notunu görmedim. Tavsiye için sağ ol. Ben yinede oyumu kendi topladığım sistemden yana kullanacağım. Sadece bir kaç yıl sonra oc yapıp ram ekler ve bir tane de 980 almayı düşünüyorum.

Kusura bakma notunu görmedim. Tavsiye için sağ ol. Ben yinede oyumu kendi topladığım sistemden yana kullanacağım. Sadece bir kaç yıl sonra oc yapıp ram ekler ve bir tane de 980 almayı düşünüyorum.
GTX 980Ti çıkmışken almanızı tavsiye ederim. Bu bütçeye sahipseniz tabii.

Benim demek istediğim şey bazı sitelerde aynı parçalar daha ucuza bulunuyor.

Benim demek istediğim şey bazı sitelerde aynı parçalar daha ucuza bulunuyor.
Anlıyorum, kendisi Vatan'dan toplamış diye oradan topladım. Her siteye de güvenmesin. Eksen, Vatan, İnventus haricinde bir yerden almak mantıklı değil. Hepsiburada'dan almanı önermiyorum çünkü her konuda ürün satıyorlar sadece "teknoloji" dalında değil. Ama bu saydığım yerler sadece teknoloji ürünleri için kurulmuş yapılardır. Bunların dışında bir yerden almanı önermiyorum. Ha evet başka teknoloji siteleri de var fakat bunlar kadar güvenilir, işini iyi yapan bir site midir? Bilemeyiz. Tercih kendisine kalmış artık

Eğer bir yerlerden kısabilirsen aynı bütçeyle şu ekran kartını alabilirsin:

Msi GTX980 Ti GDDR5 6GB 384Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

GTX 980 Tilar çok yeni olduğu için diğer markalar çok bulunamıyor. 980 ile arasındaki performans farkı hangi çözünürlükte oynayacağına göre değişebilir. Türkiye fiyatları açısından %30 daha pahalı. Perfomans açısından da test sonuçlarına bakabilirsin:

Nvidia GeForce GTX 980 Ti İncelemesi - Technopat

Arkadaşlar öncelikle cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Son dakikada olan bir gelişme sonucu bütçem 6.600 TL oldu. Bu nedenle sizin tavsiyenize uyup 980 Ti aldım. Tekrardan teşekkürler. Bu arada sistemi toplamak için yarın vatana gideceğim. Bilgisayar elime geçer geçmez sizinle paylaşacağım. Tekrardan teşekkürler.

Hocam aldığınız sistemi buraya yazar mısınız? Bende temmuz ayında alacağım bir karşılaştırma yapma fırsatım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…