65.000 TL bütçeyle Gigabyte Aorus A16 alınır mı?

Peki hocam sizin attığınız cihaz
Ve
3 ünden hangisini önerirsin 5060 ve 5070 versiyornları arasındaki fiyat farkına değermi

Sizin attığınız 5070'li olanın işlemcisi ve kasası daha iyi bütçeniz çıkıyor ise onu alın r9t modelinin kasası MSI kasa soğutması çok daha iyi yani.

Sizin attığınız 5070'li olanın işlemcisi ve kasası daha iyi bütçeniz çıkıyor ise onu alın r9t modelinin kasası MSI kasa soğutması çok daha iyi yani.
Anladım hocam teşekkür ederim

GameGaraj dışında bir öneri yapabilir misiniz?

Hocam hgala çok karasızım ama oyun oynamadığım zamanlar zihazı standsız kullansam sorun çıkarır mı bana. Ayrıca
Aradaki fiyat farkına değer mi?

Bütçeyi biraz arttırdım 5070 ti lı modellere bakıyorum

Son düzenleme:
Gerek yok hocam aradaki o farkı vermeye 86 lira olanı alın.

Gerek yok hocam aradaki o farkı vermeye 86 lira olanı alın.

Peki hocam son olarak 2 sorum var.
1) bu 2 cihaz arasındaki fiyat farkına sizce değer mi? 5070'in performansını düşük VRAM törpülüyor diyorlar ama NVIDIA'nın düşük VRAM sorunun ortadan kaldırmak için yeni bir teknoloji hakkında çalıştığını duymuştum sizin fikirleriniz nedir?
2) oyun oynamıyorken stantsız kullanım sorun olur mu?

VRAM 1080p de sorun çıkartmaz 2K da sıkıntı çıkarabilir belki bu modelin stantsız kullanımında sorun olacağını sanmıyorum lakin stantlı kullanıma müsait bir yerde oyun oynayacaksınız kullanın tabii ki de stant. Paranız var ise Ti olanı alın birazı cebimde kalsın derseniz düz 5070 de alabilirsiniz.

Arada işlemci farkıda var bu arada onu da es geçmemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…