Doğrudan bu sistemi alabilirsin. Normalde sistemde seçili olan SSD'nin bazılarında kronik düşük okuma/yazma sorunu bulunuyor. Sinerji'de satılanlarda ise bu sorun bulunmuyor galiba. Risk almak istemezsen SSD'yi MLD M700 yap.
Doğrudan bu sistemi alabilirsin. Normalde sistemde seçili olan SSD'nin bazılarında kronik düşük okuma/yazma sorunu bulunuyor. Sinerji'de satılanlarda ise bu sorun bulunmuyor galiba. Risk almak istemezsen SSD'yi MLD M700 yap.
Hocam şu an sistemlere bakıyorum ama 5070 Ti hazır sistemler direkt 70-80 binden başlıyor ve özelleştirmek gerek.
İsterseniz 5070 Ti bulunan toplama önerebilirim. Bilgisayarcıda toplatabilirsin.
Hocam bu sistem gibi bir sistem arıyorum ben de, bir 10k daha çıkabilecek olsak, bu fiyata değer bunu değiştir dediğin bir component var mıdır? Arkadaşın konusunu baltalamak istemem, hem ona da fikir olur.
Elimde halihazırda Asus TUF GAMING B660M-E D4 anakart mevcut. Bunu önerdiğin sistem için kullanabilir miyim yoksa senin önerdiğin anakart sistem için daha mı uygun olur
Hocam bu sistem gibi bir sistem arıyorum ben de, bir 10k daha çıkabilecek olsak, bu fiyata değer bunu değiştir dediğin bir component var mıdır? Arkadaşın konusunu baltalamak istemem, hem ona da fikir olur.
Eğer 10k daha çıkarsan SSD'yi Exceria Pro, işlemciyide 9800x3D yapabilirsin. Ama bütçeni bir tık aşıyor öyle yapınca. Eğer ki işlemciyi değişmek istemezsende işlemci soğutucuyu sıvı soğutucu yapabilirsin ama sana tavsiyem 9800x3D ile Exceria Pro'yu sisteme entegre etmen olur. Ha şunu da söyleyeyim SSD'de yüksek hız istemezsen Exceria Pro'ya gerek yok.
Elimde halihazırda ASUS TUF Gaming B660M-E D4 anakart mevcut. Bunu önerdiğin sistem için kullanabilir miyim yoksa senin önerdiğin anakart sistem için daha mı uygun olur.