65.000 TL monitör dahil sistem toplama önerisi

Bütçe
65.000

ExeBey

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Başlıkta da gördüğünüz gibi 65 k ya sistem toplayacağım. Fakat bu sistemde AMD işlemci olmasını istemiyorum. Bu fiyata monitörde dahil ona göre toplarsanız sevinirim.

Arkadaşlar selamlar. Başlıkta da gördüğünüz gibi 65 k ya sistem toplayacağım. Fakat bu sistemde AMD işlemci olmasını istemiyorum. Bu fiyata monitörde dahil ona göre toplarsanız sevinirim.
AMD istememe sebebiniz nedir? Oyun açısından en iyisi o ama render ise bilemem.
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj 7800x3D İşlemci/B650M-K anakart/KC3000 SSD/Vento kasa yapınca 53700 tutuyor.
Dell G2724D 27" 1 ms QHD Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe monitör olarak daha iyisi olduğunu düşünmüyorum 0 olarak. 2.elde MSI MAG serisinden bir monitör vardı, @BerkayZ87 ve @DMN hocalarım biliyordur muhtemelen.
Ryzen istemediğinizden eminseniz İntel sistem için @pawEn ve @517298 sormak daha iyi olur.

Neden AMD islemci tercih etmiyorsunuz?

Anakarti B760M-K yapin. Islemci sogutucuyu Peerless Assassin SE ARGB yapin. SSD'yi 980 Pro, RAM ise istege bagli 32GB tek slot yapilabilir.

Monitör bunu öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…