65.000 TL sistem toplama

Bütçe
65.000
AMD Ryzen 9 5900X On İki Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 5950X satılmıyor herhalde göremedim.
G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL16 F4-3600C16D-16GTZNC Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 4 adet toplam 64 GB.
Buyurun can sıkıntısına iyi geldi.
Bunu unutmuşum Asus ROG STRIX LC 360 RGB Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Konu sahibi troll veya değil. Yeni kayıt olması bilgisayar önerisi isteyemeyeceği anlamına falan mı geliyor?

Konu sahibi troll veya değil. Yeni kayıt olması bilgisayar önerisi isteyemeyeceği anlamına falan mı geliyor?
65.000 TL sizce de fazla değil mi? Ayrıca katılıyorum size engel değil. Parası da olabilir.

65.000 TL sizce de fazla değil mi? Ayrıca katılıyorum size engel değil. Parası da olabilir.
Fazla veya değil inanın ilgilenmiyorum. Parası olan adam 100.000TL bandında da bilgisayar toplayabilir, örnekleri var. Yardımcı olmayacak bir sürü mesaj bulunmakta konu içerisinde.

Fazla veya değil inanın ilgilenmiyorum. Parası olan adam 100.000TL bandında da bilgisayar toplayabilir, örnekleri var. Yardımcı olmayacak bir sürü mesaj bulunmakta konu içerisinde.
Ben görevimi yaptım. Alternatif bilgisayarı koydum. Sadece RAM ve SSD'leri değiştirmesi gerek.

O parayla hem normal hem de mining sistem kurabilirsiniz (eğer isterseniz)

Enes Batur ile nasıl bir bağlantısı var bilmiyorum ama buyurun

Büyük ihtimal Enes batur bu bilgisayarı almış. Attığınız sistem güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…