65.000 TL'ye laptop önerisi

Bütçe
60.000-65.000

KyzeVl

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 - Ryzen 5 7640HS - 16GB DDR5 RAM - 512GB M2 SSD
Meslek
Editör - Öğrenci
Merhaba. Piyasa çok kötü gözüküyor şu aralar baktığımda 3050 laptoplar 33K olmuş. Ben de bugüne kadar 4050 kullanıyordum memnundum ancak Victus sensör sorunu, düzeltmeme rağmen tekrar bozuldu. Erazer'den şu laptopu buldum ancak 4070'e bu fiyat değer mi ondan bile emin değilim piyasa yüzünden.

Kasım indirimleri bitmeden veya ocak zamlarından önce acilen almam lazım. Hepsiburada'da peşin fiyatına 10 taksit yapan 4 farklı kart var o yüzden Hepsiburada'dan almalıyım. Bunun dışında 5070'li GameGaraj Slayer X7t var 63K fiyatı en mâkul seçeneklerden ama marka uzun sürede üzer mi ondan şüpheliyim. Bu fiyat bandlarında siz ne önerirsiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251105_232945_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20251105_232945_Hepsiburada.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_20251105_233142_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20251105_233142_Hepsiburada.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 82

RAM hızı biraz az geldi. En azından şu an kullandığım ve bozulan laptoptan iyi olmasını isterim. Şu ankinde: 4050, Ryzen 5 7640HS (5GHz), 16 GB RAM (5600MHz) bulunuyor.

Hepsiburada'daki fiyatı bütçemi aşıyor. Aylık ödeyebileceğim maksimum tutar 6500. Bu 7000 e kadar çıkıyor ailemden de isteyemem onların dertleri ayrı.

Hepsiburada'daki fiyatı bütçemi aşıyor. Aylık ödeyebileceğim maksimum tutar 6500. bu 7000'e kadar çıkıyor ailemden de isteyemem onların dertleri ayrı.

Slayer X7T 5070 modelini alabilirsiniz hocam o zaman.

Hocam kullandığını bildiğiniz bir yakınınız vs. var mı kimisinin dediği gibi "dandik" mi? Özellikleri fiyatına göre müthiş ama nedense içimde ufak da olsa bir kuşku var.

Yt'de 3 saatlik güzel bir inceleme videosu var. Güncel yorumlarına baktığımda kimisi bazı oyunlarda (gta 5; cyberpunk) dlss ayarı yok demiş. Kimisi "game garaj pişmanlıktır", kimisi "aynı ayarları yapmama rağmen cs2 150 üstüne çıkmıyor" vs. Böylr yorumlar beni geri itiyor biraz.

Hocam kullandığını bildiğiniz bir yakınınız vs. var mı kimisinin dediği gibi "dandik" mi? Özellikleri fiyatına göre müthiş ama nedense içimde ufak da olsa bir kuşku var.

Kasası Tongfang oldukça iyi bir model fiyatı da güzel düşmüş alınır her türlü dandik diyenlere inanmayın.

Kasası Tongfang oldukça iyi bir model fiyatı da güzel düşmüş alınır her türlü dandik diyenlere inanmayın.
Teknik servis: "bu serilerin kasalarında nvidia'dan kaynaklı yazılımsal sorun olduğunu ve nvidia'ya sorunu ilettiklerini belirtti. Nvidia'nın sürücüleri vüzünden uykudan uyanamama problemi varmis. Bu sorundan dolay değişim yapamayız aynı sorunla karşılaşırsınız" demiş.

YT'de 3 saatlik güzel bir inceleme videosu var. Güncel yorumlarına baktığımda kimisi bazı oyunlarda (GTA 5; Cyberpunk) DLSS ayarı yok demiş. Kimisi "GameGaraj pişmanlıktır", kimisi "aynı ayarları yapmama rağmen CS2 150 üstüne çıkmıyor" vs. böylr yorumlar beni geri itiyor biraz.

Yok öyle şeyler her fimanın şikayetlerinde klasik aynı yorumlar var.

Teknik servis: "bu serilerin kasalarında NVIDIA'dan kaynaklı yazılımsal sorun olduğunu ve NVIDIA'ya sorunu ilettiklerini belirtti. NVIDIA'nın sürücüleri vüzünden uykudan uyanamama problemi varmis. Bu sorundan dolay değişim yapamayız aynı sorunla karşılaşırsınız" demiş.

Olabilir hocam tam detaylı bilmiyorum NVIDIA driverları iğrenç her güncellemede daha da beter oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı