yusuamafyok
Decapat
Daha fazla
Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum Güç Kaynağı
750W, 80+ Platinum verimlilik sertifikasıwww.qp.com.tr Toplamda 64K.DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.108,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bunlar alınmaz ya en ıyısı butceyı 70k ya cıkarayım çok kalitesiz attıgın parçalar.
Attığı parçaların hangisini beğenmedin?Hocam bunlar alınmaz ya en ıyısı butceyı 70k ya cıkarayım çok kalitesiz attıgın parçalar.
Bence gayet kaliteli parçalar.Hocam bunlar alınmaz ya en ıyısı butceyı 70k ya cıkarayım çok kalitesiz attıgın parçalar.
Hangisi kalitesiz?
Attığı parçaların hangisini beğenmedin?
Anakart ekran kartı Power RAM'ler(bu fıyata daha iyisi var) hiç duymadıgım markalardan atmıssınız biraz daha güvenilir firmalardan istiyorum anakart render alıcagımdan çok ısınıcaktır anakarta sogutma lazım çok güç lazım olacağından Power saglam olmmmalı ekran kartıda çok güç harcıycagından ıyı performanslı olması lazım 70kya dedıklerımı karşılayan sıstem topladımda fiyatı 5 k fazla olunca buraya sordum mecbur 70k ya çıkarmak lazımmış.
Anakart gayet bilindik bir marka ve ramler de öyle. Dert etme. Ekran kartı da öyledir efe hocam attıysa.Anakart ekran kartı Power RAM'ler(bu fıyata daha iyisi var) hiç duymadıgım markalardan atmıssınız biraz daha güvenilir firmalardan istiyorum. Anakart render alıcagımdan çok ısınıcaktır. Anakarta sogutma lazım çok güç lazım olacağından Power saglam olmamalı. Ekran kartı da çok güç harcıycagından ıyı performanslı olması lazım. 70kya dedıklerımı karşılayan sıstem topladım da fiyatı 5 k fazla olunca buraya sordum. Mecbur 70k ya çıkarmak lazımmış.
Hocam yazdım.
Markaları duymadın diye bu attığım parçaları kalitesiz mi yapıyor? Attığım parçalar kaliteli. Kendi beğendiklerini atabilirsin buraya.