@yusuamafyok Inno3D içinize sinmiyorsa Galax bekleyebilirsiniz. 70'e çıkabiliyorsanız 64 GB RAM ya da daha iyi bir anakart seçebilirsiniz. Sonuç olarak sizin için toplanan sistem kaliteli.
Hocam selam Galax kartlar çıktı ben RAM'leri sonradan direkt değişebilirim RAM'lere fazladan para vermek yerine sonradan yukseltemıyecegım parçalara para vermek istedim ve bu sistemi topladım sizce nasıl kutu takıntım var işlemcinin kutulu olmasına takılmayın.
67800 TL oluyor burası PSU'ya 3000 TL kalıyor ekran kartını da INNO3D'nin 3X modeli gelirse ondan alacağım Galax'ın bu modelınde RGB var nefrret edıyorum RGB'den. Dedıgım gıbı SSD var zaten. Bir de anakartta biraz kararsız kaldım yardım eder misiniz? Beyaz kasa beyaz sogutucu beyaz ekran kartının yanında biraz sırıtıyor anakart.
En ucuz DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.108,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS720 SE RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 5.108,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!