65.000 TL'ye RTX 5070 render sistemi önerisi

@yusuamafyok Inno3D içinize sinmiyorsa Galax bekleyebilirsiniz. 70'e çıkabiliyorsanız 64 GB RAM ya da daha iyi bir anakart seçebilirsiniz. Sonuç olarak sizin için toplanan sistem kaliteli.

INNO3D güzel markadır.

Hocam selam Galax kartlar çıktı ben RAM'leri sonradan direkt değişebilirim RAM'lere fazladan para vermek yerine sonradan yukseltemıyecegım parçalara para vermek istedim ve bu sistemi topladım sizce nasıl kutu takıntım var işlemcinin kutulu olmasına takılmayın.

İşlemci:AMD Ryzen 9 9900X 4.4 GHz AM5 64 MB Cache 120 W Box İşlemci Fiyatları ve Özellikleri

Ekran kartı:GALAX GeForce RTX 5070 EX Gamer 1-Click OC White 12GB GDDR7 192 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (57NON7MDBVXW) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Anakart:MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6000MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart

Sogutma (buna uygun kasam var):Arctic Liquid Freezer III - 420 A-RGB Intel / AMD Uyumlu, 420mm Radyatörlü, 3x14cm P14 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu Beyaz (AR-ACFRE00153A) | Teknobiyotik

RAM:Patriot Viper Venom PVV516G52C36 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL36 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com

67800 TL oluyor burası PSU'ya 3000 TL kalıyor ekran kartını da INNO3D'nin 3X modeli gelirse ondan alacağım Galax'ın bu modelınde RGB var nefrret edıyorum RGB'den. Dedıgım gıbı SSD var zaten. Bir de anakartta biraz kararsız kaldım yardım eder misiniz? Beyaz kasa beyaz sogutucu beyaz ekran kartının yanında biraz sırıtıyor anakart.

Sence bunlar alınır mı?

Hocam arkadaşa sistem toplıyacağız 27k parası var ne önerirsin.

28 miş bütcesi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…